Skip to main content

Vaše prednosti kondomov

Ko kontracepcija preprosto ustreza - prednosti kondomov MISTER SIZE

Morala bi se znati popolnoma prepustiti najlepši stvari na svetu - brez skrbi, nadležnih razprav ali neumnih stranskih učinkov pri uporabi kontracepcije. Točno temu so namenjeni naši kondomi MISTER SIZE: zaradi svoje individualne velikosti, popolnega prileganja in izjemno tankega lateksa so komaj opazni, dajejo vam naraven občutek in hkrati zagotavljajo optimalno varnost. Tako lahko skupaj uživate v prednostih in se brez skrbi prepustite dobrim občutkom. Ker je včasih res lahko tako preprosto.

Pregled prednosti kondomov MISTER SIZE:

 • 7 različnih velikosti kondomov - kondomi niso več pretesni ali pre široki: 7 velikosti omogoča veliko natančnejše prileganje v primerjavi s standardnimi kondomi, ki so pogosto na voljo le v nekaj velikostih. Tesno prileganje pomaga preprečiti težave, kot so zadušitev, zdrs ali izguba občutka, kar izboljša udobje in občutke med spolnim odnosom.
 • Izjemno tanki za več občutka: Naša tanka debelina sten prav tako prispeva k popolnemu občutku med spolnim odnosom, seveda brez ogrožanja varnosti.
 • Inovativne metode merjenja: Za vsakogar ponujamo pravo metodo za določanje individualne velikosti kondoma, od merilne aplikacije in merilnega traku za tiskanje do merilnega orodja Condom Sizer v obliki čekaste kartice. Za oceno svoje velikosti lahko uporabite tudi našo embalažo.
 • Veganski: V proizvodnem procesu ne uporabljamo nobenih živalskih proizvodov.
 • Vse druge prednosti kondomov: Kondomi MISTER SIZE seveda ponujajo tudi vse druge prednosti kondomov, ki jih podrobno najdete v nadaljevanju strani.

Prednosti za moške

Iskanje popolnega partnerja velja tudi za kontracepcijo: če ste bili doslej nezadovoljni s kondomi, verjetno še niste našli pravega partnerja za svoj najboljši kos. S kondomom MISTER SIZE v vaši osebni velikosti ni ščipanja, napornega zvijanja ali drugih neprijetnih stranskih učinkov. Težko ga boste opazili, občutek med seksom pa je nenavadno intenziven. Hkrati vas zanesljivo ščiti in vam daje občutek varnosti - zato se lahko popolnoma prepustite.

Želite izvedeti več? Naši preizkuševalci govorijo o svojih izkušnjah.

Zdaj preberite izkušnje naših moških testerjev

Prednosti za pare

Seks je še posebej odličen, če oba skupaj prevzameta odgovornost in se nato z dobrim občutkom prepustita drug drugemu. Mister Size vam ponuja idealno priložnost za to - ker s svojo tanko in komaj zaznavno plastjo kondom ne stoji več med vama, temveč postane edinstvena povezava. Tako se lahko oba počutita varno in uživata v seksu v vsej njegovi intenzivnosti.

Ste radovedni, da to ugotovite? Preizkusili smo ga v parih - tukaj govorijo o svojih izkušnjah.

Zdaj preberite pričevanja parov

Prednosti za ženske

Ste se naveličali, da ste kot ženska izključno odgovorni za kontracepcijo? Z MISTER SIZE vam ni več treba imeti slabe vesti, če ste se zavestno odločili proti kontracepcijskim tabletkam ali drugim kontracepcijskim sredstvom. Vaš mož, fant ali ljubimec je vedno popolnoma opremljen - in ni več razloga, da ne bi uporabljali kondoma.

PS: Če še ne poznate velikosti svojega ljubimca, preprosto vzemite s seboj naše vzorčno pakiranje in pripomoček Condom Sizer. S tem boste nepričakovano poskrbeli za ledolomilca za začetek čudovitega ljubezenskega razmerja.

Želite izvedeti več? Naši preizkuševalci imajo veliko za povedati.

Zdaj preberite pričevanja žensk

Prednosti kondomov na splošno

Ste se vedno spraševali, zakaj bi morali uporabljati kondome? Kondomi prinašajo številne prednosti, tako z vidika spolnega zdravja kot tudi kontracepcijskih metod.

 1. Enostavna uporaba: Kondomi so enostavni za uporabo in ne zahtevajo zdravstvene oskrbe ali dolgoročnega načrtovanja, zato so za mnoge ljudi priročna izbira.

 2. Zaščita pred spolno prenosljivimi okužbami: Kondomi so eden najučinkovitejših načinov za preprečevanje prenosa spolno prenosljivih bolezni, vključno z virusom HIV. Predstavljajo fizično pregrado, ki preprečuje izmenjavo telesnih tekočin med partnerjema, ki lahko prenašajo okužbe.

 3. Podpora javnemu zdravju: Žal število primerov spolno prenosljivih bolezni spet množično narašča. Številni primeri ostajajo neodkriti, vendar se lahko še vedno prenašajo na druge. S kondomi ste zato na varni strani, zlasti pri novih ali menjajočih se partnerjih, in prispevate k temu, da se bolezni ne morejo neopaženo širiti.

 4. Preprečevanje neželene nosečnosti: Kondomi so lahko dostopna in učinkovita metoda preprečevanja nosečnosti. Ob pravilni uporabi je tveganje za nosečnost zelo majhno. Več o tem, kako varni so kondomi, najdete tukaj.

 5. Takojšnja razpoložljivost in priročnost: Kondomi so na voljo brez recepta in jih lahko kupite v lekarnah, supermarketih in celo v prodajnih avtomatih. Zlahka jih je prenašati in jih lahko uporabite kadar koli. Seveda lahko kondome preprosto kupite tudi na spletu. Za recept vam ni treba k zdravniku, prav tako ni potreben zdravniški pregled.

 6. Brez stranskih učinkov: Za razliko od hormonskih kontracepcijskih metod, kot so kontracepcijske tabletke, kondomi na splošno nimajo stranskih učinkov. So dobra izbira za ljudi, ki se želijo izogniti hormonom ali jih ne morejo uporabljati zaradi zdravstvenih težav.

 7. Spodbujanje odgovornega spolnega vedenja: Kondomi vam omogočajo, da aktivno prevzamete odgovornost za svoje in partnerjevo spolno zdravje.

 8. Primerni za skoraj vsakogar: Kondomi so primerni za večino ljudi, tudi za tiste, ki so alergični na lateks, saj obstajajo tudi kondomi iz poliuretana ali drugih hipoalergenih materialov. Slab občutek zaradi slabega prileganja ni več argument, saj so kondomi MISTER SIZE posebej občutljivi in na voljo v 7 različnih velikostih kondomov.

 9. Brez poslabšanja plodnosti: kondomi dolgoročno ne vplivajo na plodnost. Po prenehanju uporabe ni zamude pri vrnitvi k normalni plodnosti, kar se lahko zgodi pri nekaterih drugih kontracepcijskih metodah.

 10. Omogoča prilagodljivost: Ker se kondomi uporabljajo le po potrebi, omogočajo prilagodljivost, ki pri številnih drugih kontracepcijskih metodah ni mogoča. Zato so idealni tudi za ljudi, ki niso redno spolno aktivni. Kot smo že omenili v prejšnji točki, tudi ne vplivajo na plodnost, zato se lahko fleksibilno odločite, če želite kondom izpustiti, ker želite imeti otroke.

 11. Raznolikost in zabava: Kondomi so na voljo v različnih velikostih, barvah, okusih in celo teksturah, kar lahko popestri in obogati spolno izkušnjo.

 12. Poceni in so lahko dostopni: V primerjavi z drugimi kontracepcijskimi metodami so kondomi pogosto cenejši in na voljo brez zdravniškega nasveta ali recepta.

 13. Omogočajo spontano spolnost: S kondomi lahko spolne aktivnosti potekajo spontano in brez predhodnega načrtovanja, saj jih je mogoče uporabiti takoj in ni prehodnega obdobja od uporabe do popolne zaščite pred nosečnostjo, kot na primer pri tabletkah. Prav tako kondomi ne zahtevajo redne uporabe kot druge hormonske metode, da bi zagotovili popolno zaščito. Kondomi ob pravilni uporabi ščitijo takoj.

 14. Večja ozaveščenost in komunikacija med partnerjema: Razprava o kontracepcijskih metodah, vključno z uporabo kondomov, lahko izboljša komunikacijo med spolnima partnerjema ter vodi k bolj odprtim in iskrenim odnosom.

 15. Zaščita spolnih igrač: Kondomi se lahko uporabljajo tudi za spolne igrače, da se olajša čiščenje in prepreči prenos okužb med partnerjema, zlasti kadar si igrače delita.

Zaradi teh številnih prednosti imajo kondomi pomembno vlogo pri kontracepciji in zaščiti pred spolno prenosljivimi boleznimi ter so dobra izbira za ljudi, ki želijo prakticirati varno in odgovorno spolnost. Zaradi 7 različnih velikosti kondomov MISTER SIZE je na voljo popolnoma primeren kondom za skoraj vsakega moškega. To zagotavlja še posebej prijeten in varen občutek. Najbolje je, da jih preizkusite zdaj!

Določite velikost kondoma zdaj

Mein Kondom ist Mister Size - Haufen mit Kondomen
Novice

Moj kondom je Mister Size

Uporabniki kondomov, ki so že preizkusili več kondomov, nam vedno znova pišejo, da so našli svoj kondom v MISTER SIZE. To nas seveda veseli, zato smo želeli to natančno vedeti in tudi druge seznaniti s svojimi izkušnjami z MISTER SIZE: tako smo…

Mister Size Kondom in Siegelfolie
O nas

Kakovost kondomov

Da bi lahko našim strankam zagotovili največjo varnost, so vrhunski materiali in strog nadzor del našega standardnega programa.

Kondom FAQ
O nas

Pogosta vprašanja na temo kondomov in velikosti kondomov

Pridobite odgovore na vsa vprašanja o kondomih, vaši velikosti kondoma in MISTER SIZE kot vašem primernem kondomu.

Mister Size Izstopite iz rutine

Dober seks ni nujno popoln

Preberite zdaj

Tabletke - res enake pravice med seksom?

Preberite zdaj

Kondomi in lubrikant: tako seks poteka kot po maslu

Preberite zdaj

Poskusite nekaj novega