Skip to main content

Vaše prednosti

Ko kontracepcija preprosto ustreza - prednosti kondomov MISTER SIZE

Ko gre za najlepšo stvar na svetu, se moraš znati popolnoma prepustiti - brez skrbi, nadležnih razprav ali neumnih stranskih učinkov kontracepcije. Prav za to so namenjeni naši kondomi MISTER SIZE: zaradi svoje individualne velikosti, popolnega prileganja in izjemno tankega lateksa so komaj opazni, dajejo vam naraven občutek in hkrati zagotavljajo optimalno varnost. Tako lahko skupaj uživate v prednostih in se brez skrbi predajate dobrim občutkom. Ker je včasih res lahko tako preprosto.

Prednosti zanj

Iskanje popolnega partnerja velja tudi za kontracepcijo: če ste bili doslej nezadovoljni s kondomi, verjetno še niste našli pravega partnerja za svoj najboljši kos. S kondomi MISTER SIZE v vaši osebni velikosti ni ščipanja, napornega odvijanja ali drugih neprijetnih stranskih učinkov. Težko ga boste opazili, občutek med seksom pa je nenavadno intenziven. Hkrati vas seveda zanesljivo ščiti in vam daje varen občutek - zato se lahko popolnoma prepustite.

Želite izvedeti več? Naši preizkuševalci nam pripovedujejo o svojih izkušnjah.

Preberite izkušnje naših preizkuševalcev

Lahko se prepustimo - in se zabavamo v svojem življenju.

Seks je še posebej odličen, če oba skupaj prevzameta odgovornost in se nato z dobrim občutkom predata drug drugemu. Mister Size vam ponuja idealno priložnost za to - ker s svojo tanko in komaj opazno plastjo kondom ne stoji več med vama, temveč postane edinstvena povezava. Tako se lahko oba počutita varno in uživata v seksu v vsej njegovi intenzivnosti.

Ste radovedni? Preizkusili smo ga pri parih - tukaj nam pripovedujejo o svojih izkušnjah.

⚧Luisin Johanna - 39 in 41 let, iz Lübecka

Moja glava je med seksom v oblakih, ne v kontracepciji

Ste se naveličali, da ste kot ženska izključno odgovorni za kontracepcijo? Z MISTER SIZE se vam ni treba več počutiti krive, če ste se zavestno odločili proti tabletkam ali drugim kontracepcijskim sredstvom. Vaš mož, fant ali ljubimec je vedno popolnoma opremljen - in ni več nobenega razloga, da ne bi uporabljali kondoma.

PS: Če še ne poznate velikosti svojega ljubimca, vzemite s seboj naš poskusni paket in pripomoček za določanje velikosti kondoma. Imeli boste nepričakovan ledolomilec za začetek čudovitega ljubezenskega razmerja.

Želite izvedeti več? Naši preizkuševalci imajo veliko za povedati.

 

♀Alenya -25 let, Offenburg

Mein Kondom ist Mister Size - Haufen mit Kondomen
Novice

Moj kondom je Mister Size

Uporabniki kondomov, ki so že preizkusili več kondomov, nam vedno znova pišejo, da so našli svoj kondom v MISTER SIZE. To nas seveda veseli, zato smo želeli to natančno vedeti in tudi druge seznaniti s svojimi izkušnjami z MISTER SIZE: tako smo…

Mister Size Kondom in Siegelfolie
O nas

Kakovost kondomov

Da bi lahko našim strankam zagotovili največjo varnost, so vrhunski materiali in strog nadzor del našega standardnega programa.

Kondom FAQ
O nas

Pogosta vprašanja na temo kondomov in velikosti kondomov

Pridobite odgovore na vsa vprašanja o kondomih, vaši velikosti kondoma in MISTER SIZE kot vašem primernem kondomu.

Mister Size Izstopite iz rutine

Dober seks ni nujno popoln

Preberite zdaj

Tabletke - res enake pravice med seksom?

Preberite zdaj

Kondomi in lubrikant: tako seks poteka kot po maslu

Preberite zdaj

Poskusite nekaj novega