Skip to main content

Ko je nenadoma vse prav - prednosti za vas kot žensko

Želite uživati v vsestranski zaščiti kondomov, a še vedno čutiti svojega partnerja v celoti in popolnoma? Z MISTER SIZE imate lahko oboje! Alenya in Lotta vam povesta o svojih izkušnjah in prednostih, ki sta jih pridobili.

Pričevanja žensk

Alenya - 25 let, od Offenburg

"Moja glava je med seksom v oblakih, ne v kontracepciji."

"Že nekaj let sem samska iz strasti! Rada preizkušam nove stvari - tudi kar zadeva moške. Ko gre za ljubezen in seks, sem precej nestanovitna, ko pa gre za kontracepcijo, vedno igram varno. Na kocki je preveč, da bi imela miselnost "bo šlo". Zato se pri spolnosti ne želim zanašati na drugo osebo. Sama sprejemam odločitve: o svojem telesu in kontracepciji.

Ko sem odkrila linijo Mister Size, sem bila takoj navdušena. To je raven popolne priprave, ki jo iščem. Zdaj sem lahko popolnoma prepričan, da imam pravo velikost za vsako svojo avanturo. Vse se resnično pravilno prilega in nič ne zdrsne. Hkrati se mu zaradi izjemno tankega materiala tudi izjemno dobro prilega, kar me seveda veseli. Predvsem pa mi daje varen občutek, ki ga potrebujem, da se lahko zares prepustim."

Lotta - 31 let, od Osnabrück

"Zame mora biti med seksom vse v redu - za obe strani."

"Sem zelo telesna in tudi občutljiva oseba, zato spolnost nikoli ni bila tema, ki bi jo lahko jemala zlahka.

Med seksom se želim popolnoma vživeti v svojega partnerja in se resnično zliti z njim. Da bi to delovalo, mora biti zame res vse prav in obe strani morata biti popolnoma predani. Zato so kondomi zame pomembna podrobnost ... tudi oni lahko pokvarijo noč. Če se kaj ne prilega pravilno ali če moški občuti le delček tistega, kar bi lahko občutil, je celotna interakcija izgubljena. Še posebej slabo se mi zdi, če natikanje kondoma postane spretnostna igra in se lahko med odvijanjem celo raztrga. Popolnoma uničuje užitek!

Zato kondomi niso namenjeni samo moškim. Če je kaj narobe, to čutim enako."

Samoodločanje brez pomanjkljivosti - prednosti MISTER SIZE za vas kot žensko.

Če kot ženska vzamete kontracepcijo v svoje roke, je kljub številnim možnostim, ki so na voljo, vse prej kot enostavno. Hormonske metode, kot so tabletke, imajo pogosto velike pomanjkljivosti, zato morate za svojo spolno samoodločanje plačati visoko ceno. Kondomi so veliko preprostejši - če ne bi bilo argumenta številnih moških, da kondomi omejujejo občutke. Na srečo je z MISTER SIZE ta skrb stvar preteklosti. In odlično ste pripravljeni na vse situacije.

Osredotočite se na bistvene stvari - v razmerju ...

Seks mora vedno imeti priložnost, da postane eden najlepših trenutkov. Zato MISTER SIZE ustvarja pogoje, ki vam omogočajo, da se med seksom prepustite - brez skrbi ali razmišljanja o stranskih učinkih. Če se vam je vedno zdelo, da kondomi jemljejo intenzivnost ljubljenja, boste zdaj doživeli neverjetno izkušnjo. Kajti ko se kondom popolnoma prilega, se v nekaj sekundah zvije in je za oba komaj opazen. Lahko se popolnoma potopita drug v drugega in uživata v čudovitih trenutkih skupnega druženja.

... ali med seksom za eno noč

Tudi in še posebej, če ste samski, so kondomi najprimernejša kontracepcijska sredstva - kajti ko seksate z nekom, ki ga (še) ne poznate, je varnost vedno na prvem mestu. Vendar to ne pomeni, da moraš sprejeti kakršne koli omejitve. Če imaš s seboj vedno enega od naših preizkusnih paketov in pripomoček Condom Sizer, boš v hipu našel pravo velikost in boš lahko užival v seksu za eno noč v vsej njegovi intenzivnosti. Preprosto ga preizkusite.