Skip to main content

Mister Size - prava veličina tudi glede kakovosti kondomov

Da bi lahko našim strankam zagotovili največjo varnost, so vrhunski materiali in strog nadzor del našega standardnega programa. Milijoni uporabnikov kondomov po vsem svetu uživajo v visoki kakovosti kondomov Mister Size, ki je posledica več kot 20-letnega strokovnega znanja v industriji.

Surovine

Kondomi Mister Size so izdelani iz edinstvene mešanice naravnega kavčuka iz lateksa, ki daje izdelku posebno mehkobo, odpornost na trganje in nizko stopnjo vonja. To omogoča, da kondomi Mister Size zagotavljajo intenzivne občutke in zanesljivo zaščito. Za optimalno združljivost je lubrikantni gelski premaz sestavljen iz čistega silikonskega olja, znanega tudi kot dimetikon.

Certificiranje

Mister Size je certificiran medicinski izdelek v skladu z Direktivo EU 93/42 EGS. Poleg notranjega nadzora kakovosti se naši sistemi proizvodnje in upravljanja redno in uradno preverjajo v skladu s standardoma ISO 9001 in ISO 13485.

Proizvodnja

Pri proizvodnji se zanašamo na našega dolgoletnega partnerja Karex, največjega proizvajalca kondomov na svetu. Kondomi Mister Size se razvijajo in proizvajajo v Maleziji na najsodobnejši opremi pod nadzorom izkušenega strokovnega osebja. To pomeni, da so naši kondomi proizvedeni blizu kraja pridobivanja surovin, kar zagotavlja najboljšo možno kakovost. Vsak kondom Mister Size je elektronsko testiran glede luknjic. Mešanica naravnega kavčuka in čistega silikonskega olja zagotavlja najboljšo združljivost s kožo in varnost. V naslednjem videoposnetku si lahko ogledate dele proizvodnega procesa.

Trajnostni razvoj

Karex zagotavlja pošteno plačilo proizvodnega osebja in prepoved otroškega dela pri proizvodnji Mister Size.

Embalaža kondomov je izdelana iz skrbno potiskanega kartona. Ne uporabljamo nepotrebnih plastičnih vrečk ali prostora za embalažo - geslo je: toliko, kolikor je potrebno, čim manj, kolikor je mogoče.

Kondomi Mister Size so tudi veganski.