Skip to main content

Čisti občutek! - Prednosti za vas kot moškega

Ko se kondom prilega kot druga koža, je seks popolnoma drugačen. Tukaj lahko preberete o izkušnjah drugih moških z MISTER SIZE - in o tem, ali je ta razlika vredna.

Pričevanja moških

Matteo - 32 let, od Aachen

"Moja popolna velikost, moj čisti občutek".

"Če sem iskren, nikoli nisem veliko razmišljal o kondomih. Kupil sem samo tisto, kar je bilo na polici - vedno se je zdelo, da nekako ustreza. Potem sem po naključju naletel na MISTER SIZE in pomislil: zdaj bom poskusil. Pri seksu sem že tako ali tako precej eksperimentalen in pogosto kupim nekaj nenavadnih pripomočkov, zakaj torej ne bi preizkusil novosti tudi pri kondomih?

Ko sem prvič uporabil kondom MISTER SIZE, sem bil presenečen nad razliko, ki jo je prinesel individualni prileganje. Doma sem naročil pripomoček za določanje velikosti kondomov in našel svojo točno določeno velikost - če sem iskren, drugačno, kot sem mislil - in bilo je vredno. Zaradi tankega materiala in odličnega prileganja se je kondom takoj počutil kot druga koža. Mislim, da je seks vedno dober, a to je bila drugačna zgodba. Občutek je bil veliko bolj intenziven, kot sem ga doživel prej. Nisem si mislil, da bo velikost naredila tako veliko razliko.

Kay - 26 let, od Neu-Ulm

"Nisem 0815 - zato potrebujem kondome, ki niso"

"Od začetka sem imel težave z iskanjem prave velikosti kondoma. Moj penis je nekoliko manjši od povprečja. To nikoli ni vplivalo na mojo samozavest - doslej so bile vse moje partnerke zelo zadovoljne z mojim delovanjem - vendar si lahko predstavljam, da imajo drugi moški, ki niso tako dobro obdarjeni, s tem težave. Poleg tega stojiš pred polico in si misliš: zakaj ni ničesar, kar bi bilo mišljeno za moške, kot sem jaz? Kot da bi obstajal samo en tip moških, vsi s popolnoma enakimi merami. Tudi pri oblačilih tega ne počnejo. Hvala bogu za to!

Ko sem videl MISTER SIZE in široko paleto velikosti, sem najprej pomislil: Zakaj tega ne počnejo vsi? Obstajajo različni penisi, zato bi morali obstajati tudi različni kondomi. Zame je bilo to vsekakor popolno olajšanje. Že prvič sem pravilno izbral velikost in kondomi so se odlično prilegali. V postelji sem takoj opazil razliko: nič več drsenja in nič več strahu, da bi kondom odpadel ali - še huje - se zataknil. Vsakemu moškemu lahko le priporočim, da je pri izbiri kondomov tako izbirčen kot pri izbiri oblačil.

Kondomi po meri v vaši velikosti - prednosti za moške

Številni moški so kritični do kondomov. Razlog za to so pogosto slabe izkušnje iz mladosti ali to, kar slišijo o kondomih: da so neudobni, odvzemajo občutke, stiskajo in trgajo. Vendar je vredno še enkrat podvomiti o teh shranjenih predsodkih - saj ima vaš kondom MISTER SIZE v pravi velikosti številne prednosti:

Intenziven občutek z optimalno zaščito

S kondomom MISTER SIZE je seks enako intenziven kot brez kondoma. Samo tanek sloj vam omogoča, da občutite vsak dotik, hkrati pa vam daje priložnost, da se popolnoma prepustite. Ker vam ni treba skrbeti za kontracepcijo in varnost - brez pomanjkljivosti in tveganj, ki jih prinašajo druge kontracepcijske metode. Še več, nekoliko izdatnejši sloj lubrikanta na naših kondomih zagotavlja, da se bo vaše ljubljenje začelo še bolje.

S kondomom MISTER SIZE ste lahko kot moški sami zase.

Seveda je neumno, če se kondom ne prilega dovolj tesno ali pa samo njegovo natikanje postane tekmovanje v spretnosti in moči. Popoln kondom mora biti enostavno odviti in se prilegati kot druga koža - to je za MISTER SIZE samoumevno. Ko najdete svojo osebno velikost, ni več treba stiskati in stiskati. Kondom se vam preprosto prilega, ne glede na velikost vašega najboljšega kosa. Tako se lahko tudi s kondomom počutite popolnoma samosvoje - in uživate v odličnem seksu kot moški. Najbolje je, da ga takoj preizkusite.