Skip to main content

Spustite se skupaj - prednosti za vaju kot par

Celo v predanih razmerjih lahko traja dolgo, preden končno najdete popolno kontracepcijsko metodo. Zato so bili naši pari sprva presenečeni nad pozitivnimi izkušnjami z MISTER SIZE. Oglejte si, kaj so povedali.

Pričevanja parov

Luis & Johanna - 39 in 41 let, iz Lübecka

"Smo zahtevni - v vsaki situaciji."

Luis: "Skupaj sva že 16 let in vedno sva imela zelo dobro spolno življenje. Torej z moje strani."

Johanna: "Z moje strani ni nobenih pripomb!"

Luis: "Haha, vesel sem."

Johanna: "Pred enim letom pa sem se odločila, da svojemu telesu ne želim več dajati hormonov, zato sem nehala jemati tabletke. Tako sva morala poiskati novo kontracepcijo. Kondomi so mi bili od vsega začetka najljubši: zelo varni in brez zapletenih posegov v telo. Poleg tega mislim, da sem zdaj že dovolj dolgo sama skrbela za kontracepcijo. S kondomi lahko prevzamemo enako odgovornost."

Luis: "Če sem iskren, sem bil sprva precej skeptičen. Bilo je že pred časom, vendar sem imel s kondomi slabe izkušnje. Pogosto se niso pravilno prilegali in občutek je bil le polovico boljši kot brez njih. Seks je ostal na stranskem tiru."

Johanna: "To me je prepričalo. Nisem hotela poslabšati tega, kar sva imela. Zato sem raziskala, kakšna bi bila najboljša rešitev glede kondomov. Prek priporočil na spletnih forumih sem naletela na podjetje Mister Size in takoj naročila kondom Sizer domov."

Luis: "Sem velik ljubitelj izdelkov po meri (v svoji omari imam dve obleki po meri), zato mi je bilo merjenje takoj všeč. Kondomi, ki so prispeli, so bili od začetka videti, kot da so bili narejeni zame."

Johanna: "Prvič s kondomom po tako dolgem času brez njega sem bila zelo radovedna, ali bova zadovoljna. Vendar so se vse moje skrbi razblinile že po nekaj minutah. Bilo je tako lepo kot vedno."

Felix & Nora - 34 & 27 let, od Wittenberg

"Lahko se prepustimo - in se zabavamo v svojem življenju."

Nora: "S Felixom sva skupaj že tri leta. Večino časa sva bila v razmerju na daljavo, pred šestimi meseci pa sem se preselila v Berlin, da bi živela z njim. Hkrati sem začela z lastnim podjetjem, ki mi sploh ne gre slabo. Tako da imam trenutno veliko dela z mislimi ... in tako malo časa za otroka!"

Felix: "Zame je podobno, zato se glede načrtovanja otroka zelo strinjava: nekoč, ampak prosim, ne zdaj."

Nora: "Ampak še vedno rada seksava, in to veliko (smeh). Zato morava biti zelo previdna."

Felix: "Izbira kondoma pa zame ni lahka, ker nimam povprečne velikosti penisa. Dvakrat se nama je že zgodilo, da je kondom med seksom zdrsnil. Vsakič je bila to popolna zmešnjava in še kar nekaj časa po tem je bilo to za oba stresno. Točno to, česar si med seksom ne želiš."

Nora: "V nekem trenutku sem si rekla: morajo obstajati kondomi, ki ne ponujajo samo standardne velikosti. Ne moremo biti edini, ki potrebujemo nekaj individualnosti."

Felix: "Prijatelj mi je priporočil MISTER SIZE. Kupil sem paket treh velikosti za testiranje in pri eni sem takoj začutil: to je to."

Nora: "Zdaj smo veliko bolj sproščeni in je še bolj zabavno."

Prevzemanje odgovornosti in skupno uživanje - prednosti za pare

Zlasti v dolgotrajnem razmerju je vredno preveriti prejšnje izkušnje in zavestno poiskati popolno kontracepcijsko metodo za oba. Kondomi se pogosto uporabljajo le kot zasilna rešitev, ko tabletke zaradi stranskih učinkov ne pridejo več v poštev. Vendar je to podcenjevanje njihove vrednosti. Če namreč vložite nekaj časa v iskanje pravega kondoma v pravi velikosti, bo kontracepcija lažja in udobnejša kot kdaj koli prej.

Brezskrbno uživanje - z intenzivnim občutkom zaradi individualne velikosti

MISTER SIZE s svojimi individualnimi velikostmi zagotavlja, da lahko brez skrbi uživate v skupnih trenutkih. Kondom se popolnoma prilega, brez nevarnosti zdrsa ali kakršnegakoli stiskanja. Hkrati je med vama le zelo tanka plast. Drug drugega bosta čutila tako intenzivno kot kdaj koli prej in se lahko popolnoma osredotočita drug na drugega.

Oblikujte enoto - tako za kontracepcijo kot za seks

Za vajin odnos in s tem tudi za vajino spolno življenje je dobro, če pomembne odločitve sprejemata skupaj, ne da bi se moral eden od vaju umakniti. Zato MISTER SIZE ustvarja idealne pogoje za kontracepcijo: s kondomom po meri ni omejitev pri občutkih, stranski učinki hormonskih metod pa so končno stvar preteklosti. Namesto tega dobite dober občutek v vseh pogledih. Ker sta za to poskrbela skupaj in lahko zdaj skupaj uživata v prednostih - ob čudovitih trenutkih odličnega seksa.