Skip to main content

Moj kondom je Mister Size

Uporabniki kondomov, ki so že preizkusili več kondomov, nam vedno znova pišejo, da so našli svoj kondom v MISTER SIZE. To nas seveda veseli, zato smo želeli to natančno vedeti in tudi druge seznaniti s svojimi izkušnjami z MISTER SIZE: tako smo začeli kampanjo "Moj kondom je MISTER SIZE".

Uporabniki kondomov MISTER SIZE so nam lahko pisali o svojih izkušnjah s kondomi MISTER SIZE in v zameno prejeli 36 pakiranj kondomov MISTER SIZE.

Tukaj so rezultati in povratne informacije preizkuševalcev:

Skupaj sva že več let in si ne želiva otrok. Moje dekle je zelo ozaveščeno o zdravju in je prepričana veganka. Do zdaj sva imela problem, da so kondomi na meni precej ohlapni. Zato se nobeden od naju ni mogel zares prepustiti, saj sva bila vedno rahlo zaskrbljena, da bo kondom zdrsnil ali da bo sperma ušla ven. Orgazem skupaj? Res težko.....! Moje dekle je v Müllerjevi drogeriji zagledalo MISTER SIZE in takoj prineslo s seboj ta TEST SET. Oba se zdaj z velikostjo 49 počutiva zelo udobno, nič ne zdrsne. Resnično se dobro počutiš. Mister Size zato ni samo moj kondom, ampak res najin kondom.

Andreas, 38 let

Ena od mojih najljubših influencerk, ki je tudi sama mama, je predstavila MISTER SIZE. Mislim, da so kondomi odlični za nas, ker si želimo še enega otroka, vendar še ne. Na žalost ima moj dragi težave z erekcijo pri uporabi kondomov in to preprosto ni zabavno. Zato sva preizkusila MISTER SIZE v njegovi velikosti. To je res velika razlika. Brez kondoma je še vedno najbolje, vendar je MISTER SIZE vsekakor dobra rešitev. Ker v njegovi velikosti skoraj ni izbire, MISTER SIZE ni samo moj kondom, ampak najin kondom.

Celina, 31 let

Moja razmerja običajno ne trajajo dolgo. Poleg tega imam ob jemanju tablet ogromno stranskih učinkov. Kondomi so zato pravo kontracepcijsko sredstvo zame. Na žalost sem od moških vedno slišala, da nočejo uporabljati kondomov, ker jim prekinejo kri in potem ne morejo obdržati erekcije, kar je pravzaprav res.... Potem mi je prijatelj priporočil MISTER SIZE. In res, ko se kondomi prilegajo, je vprašanje, ali kondom da ali ne, veliko manjše. Še več, na otip so res prijetni in resnični! Za vsak primer imam s seboj vedno več velikosti. Zato je moj kondom MISTER SIZE.

Sandra, 32 let

Že dve leti sem srečno samski in v stalnem načinu zmenkov, vendar se kondomi Durex in Ritex niso tako dobro prilegali in so pogosto ubili vibracije med seksom, ker občutka ni bilo. Takoj ko je ženska vztrajala, da uporabimo kondom, me je precej odvrnila in to je bilo rahlo odvrnilo. Potem sem odkril oglas Mister Size na Lovoo in naročil poskusni paket v največji velikosti in velikost 64 se je odlično prilegala. Od takrat mi uporaba kondoma ni več problem in mi ni pomembno, ali je s kondomom ali brez, saj oboje deluje odlično in je zelo čutno. Zame brez Mister Size ni več mogoče, tudi če gre za kontracepcijo, zdaj še vedno igram varno, ne da bi se morala odpovedati intenzivnemu občutku.

Ben, 29 let

Moj kondom je MISTER SIZE! Ali to velja tudi za vas? Potem nam napišite svojo podrobno izkušnjo s soglasjem za objavo tukaj in v zahvalo vam bomo poslali paket 36 v vaši velikosti.

Mister Size
Več člankov

Dober seks ni nujno popoln

Preberite zdaj

Tabletke - res enake pravice med seksom?

Preberite zdaj

Kondomi in lubrikant: tako seks poteka kot po maslu

Preberite zdaj