Skip to main content

Kondomi, tako individualni kot vi!

Poiščite svojo popolno velikost in poskrbite za najboljši seks v življenju.

Poiščite svojo velikost

Kondom, ki je tako edinstven kot njegov uporabnik

Trije paketi kondomov Mister Size
Puščica 2
Ikona Pero

FEELINGS

Izjemno tanek material zagotavlja intenziven občutek.

Puščica 1
Varnostna ikona

SAFE

Popolno prileganje in vrhunski materiali zagotavljajo visoko raven varnosti.

Puščica 3
Kondomi Icon

INDIVIDUALNO

Z našimi 7 velikostmi lahko vsakdo najde kondom, ki mu resnično ustreza.

Puščica 4
Kakovost ikon

KAKOVOSTNA

Naši izdelki in materiali so preizkušeni in certificirani.

 

V kaj verjamemo!

V podjetju MISTER SIZE želimo vsem - ne glede na njihovo postavo - omogočiti najboljši seks v njihovem življenju. Zato smo razvili izdelek, ki je tako edinstven kot njegov uporabnik.

Amazing Sex for everyone!

V veliki primerjavi kondomov na Stern.de marca 2023 so kondomi Mister Size na prvem mestu z oceno 1,2.

Kaj pravijo naše stranke

Z merilnim trakom in vzorčnimi paketi je bilo zelo enostavno najti idealno velikost za mojega fanta. Od takrat v postelji nisva uporabljala nobenega drugega kondoma. ;-)

Sonja, 30

Moj penis je precej tanek. Z Mister Size sem našel kondom, ki se prilega tako dobro kot obleka po meri. Popolnoma se lahko osredotočim na svoj nastop in mi ni treba skrbeti, da bi mi zdrsnil.

Amir, 24

Kondomi so lepi in tanki ter imajo nežen vonj. Ker se popolnoma prilegajo, se počutim zelo varno in se lahko končno sprostim med seksom. Navdušena sem.

Alex, 35

 

Kondom, ki vam resnično ustreza

Kako deluje

Izrežite ikono merilnega traku

1. ODJAVA

Natisnjeni merilni trak previdno izrežite vzdolž črtkane črte.

Rdeča puščica navzgor
Merilni trak penis

2. RAZMERE

Previdno namestite trak okoli najdebelejšega dela svojega pokončnega penisa. Zdaj lahko iz oznak razberete svojo osebno priporočeno velikost.

Rdeča puščica navzdol
Pakiranje Icon Mister Size

3. ENJOY

Odlično! Zdaj ste našli idealno velikost kondoma in lahko v prihodnosti uživate v popolnoma brezskrbnem seksu.

Poiščite pravo velikost! Tu najdete več možnosti merjenja.

Raziščite možnosti merjenja

Počutil sem se, kot da ne nosim kondoma

NAROČITE PREIZKUSNI PAKET

Prednosti zanj

Iskanje popolnega partnerja velja tudi za kontracepcijo: če ste bili doslej nezadovoljni s kondomi, verjetno še niste našli pravega partnerja za svoj najboljši kos. Z MISTER SIZE v vaši osebni velikosti ni ščipanja, zamudnega odvijanja ali drugih neprijetnih stranskih učinkov. Težko ga boste opazili, občutek med seksom pa je nenavadno intenziven. Hkrati vas seveda zanesljivo ščiti in vam daje občutek varnosti - zato se lahko popolnoma prepustite.

Želite izvedeti več? Naši preizkuševalci nam pripovedujejo o svojih izkušnjah.

Preberite izkušnje naših preizkuševalcev

Lahko se prepustimo - in se zabavamo v svojem življenju.

Seks je še posebej odličen, če oba skupaj prevzameta odgovornost in se nato z dobrim občutkom predata drug drugemu. Mister Size vam ponuja idealno priložnost za to - saj s svojo tanko in komaj opazno plastjo kondom ne stoji več med vama, temveč postane edinstvena povezava. Tako se lahko oba počutita varno in uživata v seksu v vsej njegovi intenzivnosti.

Ste radovedni? Preizkusili smo ga v parih - tukaj nam pripovedujejo o svojih izkušnjah.

⚧ Preberite pričevanja parov

Moja glava je med seksom v oblakih, ne v kontracepciji

Ste se naveličali, da ste kot ženska izključno odgovorni za kontracepcijo? Z MISTER SIZE se vam ni treba več počutiti krive, če ste se zavestno odločili proti tabletkam ali drugim kontracepcijskim sredstvom. Vaš mož, fant ali ljubimec je vedno popolnoma opremljen - in ni več razloga, da ne bi uporabljali kondoma.

PS: Če še ne poznate velikosti svojega ljubimca, vzemite s seboj naš preizkusni paket in pripomoček za določanje velikosti kondoma. Imeli boste nepričakovan ledolomilec za začetek čudovite ljubezenske zveze.

Želite izvedeti več? Naši preizkuševalci imajo veliko povedati.

♀ Preberite pričevanja žensk

Mister Size Izstopite iz rutine

Dober seks ni nujno popoln

Preberite zdaj

Tabletke - res enake pravice med seksom?

Preberite zdaj

Kondomi in lubrikant: tako seks poteka kot po maslu

Preberite zdaj

Poskusite nekaj novega

Mister Size - Ta kondom vam ustreza!

Izbira kondomov je velika, a če ste iskreni, kje se je takoj počutil dobro? Kako pogosto ste imeli težave pri natikanju kondoma? Kakšen je bil občutek pri seksu, ko je bil kondom ohlapen ali pretesen in stisnjen? Ali pa je ustrezal, vendar vas je še vedno nekoliko motil? Z MISTER SIZE je vse to preteklost. Razvili smo kondom, ki vam bo resnično ustrezal. Prilega se vam kot druga koža in vam končno omogoča popoln občutek med seksom. Brez neprijetnega občutka, da je nekaj še vedno med vama.

Z vizijo "Odličnost v kondomih" si naša ustvarjalna ekipa v podjetju Vinergy nenehno prizadeva narediti kondome še boljše - še bolj čutne. Naša trditev: seks s kondomom mora biti tako dober kot brez njega! Za to se zavzemamo vsak dan. Po skoraj 20 letih strasti in izkušenj s kondomi prave velikosti smo zato predstavili Mister Size. MISTER SIZE je kondom, ki je videti kot kondom, ki ščiti kot kondom - vendar se med uporabo sploh ne počuti kot običajni kondom. Zakaj? Ker moški in ženske ne čutijo skoraj ničesar. Vendar pa ni samo zanemarljiva debelina tista, ki opazno poveča užitek: MISTER SIZE je na voljo v sedmih različnih velikostih - navsezadnje je najboljši kos vsakega moškega zelo individualen.

Želite izvedeti več o podjetju Mister Size? ... potem si oglejte to stran.

Kako določiti velikost kondoma, si lahko preberete tukaj.

Ne, skoraj nobeno kontracepcijsko sredstvo ni 100-odstotno varno. Varnost kontracepcijskih metod se izračuna na podlagi Pearlovega indeksa. Pearlov indeks kondomov je 2-12, kar pomeni, da bo od 100 žensk, ki bodo leto dni uporabljale kondome, zanosilo od 2 do 12 žensk. V primerjavi z drugimi kontracepcijskimi sredstvi ima kondom precej slabo oceno. V večini primerov je to posledica napak v aplikaciji. Več informacij o pravilni uporabi najdete tukaj. Vendar pa kondom zagotavlja visoko raven zaščite pred spolno prenosljivimi boleznimi, kot so HIV, sifilis, gonoreja, hepatitis B in hepatitis C.

Kondomi so običajno izdelani iz gumi podobnih materialov, v veliki večini iz lateksa. Uporabljajo se med spolnim odnosom za zaščito pred neželeno nosečnostjo in spolno prenosljivimi boleznimi, pred spolnim odnosom pa se nataknejo na pokončen penis. Poleg sterilizacije je kondom edino kontracepcijsko sredstvo za moške.

Kondomi sami po sebi nimajo stranskih učinkov. Če pa imate alergijo na lateks, lahko sprožijo alergijsko reakcijo. Približno 2 % ljudi ima alergijo na lateks. Zato obstajajo tudi kondomi brez lateksa.

Na pogosto zastavljena vprašanja