Skip to main content

Prava velikost kondoma - zakaj se splača meriti

Ste imeli vedno občutek, da vas kondomi motijo in vam jemljejo del občutka? Potem imamo za vas odlično novico: ne gre za kondom na splošno, temveč za izbiro kondoma in njegovo velikost. Ko boste našli pravega zase, ne boste čutili skoraj nobene razlike in končno boste lahko v seksu uživali v polni meri, tudi z gumo.

Popolno prileganje namesto nesmiselne primerjave penisa

Ni več skrivnost, da dober seks ni odvisen od velikosti. Zato je za MISTER SIZE pomembna vaša velikost - a le zato, da se boste za naslednje ljubljenje popolnoma ujemali. S pravo velikostjo vaš najboljši kos in ultra tanek kondom tvorita celoto, zaradi katere boste končno povsem pozabili, da je sploh tam. Nič več neprijetnega občutka, samo odličen seks.

Določitev velikosti kondoma je preprosta!

Preden naročite svoj prvi paket MISTER SIZE, morate seveda najprej ugotoviti svojo osebno velikost kondoma. Za vas smo razvili tri zelo preproste metode:

Temna črta na embalaži Mister Size

Temna črta na embalaži

Velikost kondomov lahko preprosto ocenite tudi tako, da pogledate temno črto na naši embalaži. Širina je na vsakem pakiranju drugačna, prav tako kot velikost kondomov. Če je vaš pokončni penis tako širok kot črta, vam bo ta velikost kondoma verjetno ustrezala.

Več informacij

Ikona merilnega traku

Merilni trak MISTER SIZE - merite kot zaupanja vreden krojač

Če raje merite na klasičen način, preprosto natisnite naš merilni trak MISTER SIZE. Izrežite ga in ga previdno namestite okoli svojega pokončnega penisa. Nato lahko preprosto odčitate svojo osebno velikost kondoma.


Opozorilo: Pri tiskanju izberite možnost "noben" za prilagoditev strani, da bo merilni trak natisnjen v skladu z merilom.

Natisni zdaj

Condom Sizer

Condom Sizer - specialist za velikost za vaš najboljši kos

Ali vam bolj ustrezajo prava orodja, ki so narejena za to delo? Potem je naša merilna naprava za kondome prava izbira. S tem praktičnim orodjem v obliki kontrolne kartice lahko v kratkem času in s popolno natančnostjo določite svojo individualno velikost. Od zdaj naprej se lahko med seksom osredotočite na bistvene stvari: Vročim trenutkom v brezhibni povezanosti.

Preberi več

Seveda tudi kot ženska...

Kondomi niso nujno samo za moške. Če se pred zmenki raje dobro pripravite ali želite narediti nekaj dobrega za svojo drago, lahko seveda prav tako dobro merite. Najbolje je, da imate s seboj naš praktični paket z vzorci - tako boste lahko takoj začeli.

Sedem velikosti kondomov - in eden od njih je vaš

Ste se že izmerili? Potem je čas za vaš osebni kondom. MISTER SIZE je na voljo v sedmih različnih različicah in zdaj veste, katera bo od zdaj naprej vaša nova spremljevalka. Ne glede na to, ali je vaš primeren kondom velik 47 mm, 60 mm ali celo 69 mm, boste odslej v seksu s kondomom uživali veliko bolje. Zato se takoj opremite, nato pa se odpravite na naslednji maraton objemanja na kavču ali na naslednjo pustolovščino.