Skip to main content

Uporaba kondomov s pretečenim rokom uporabe: 23 presenetljivih življenjskih napak

Če se sprašujete, ali lahko še vedno uporabljate kondome s pretečenim rokom uporabe, ste na pravem mestu. Tukaj boste izvedeli, zakaj ni dobro uporabljati starih kondomov za seks in kako jih lahko namesto tega ponovno uporabite.

Prepričani smo, da boste presenečeni, za kaj vse lahko uporabite kondome.

Ali lahko kondome s pretečenim rokom uporabimo za seks?

Kondomi s pretečenim rokom uporabe so na splošno še vedno uporabni in nestrupeni, ne glede na to, ali jim je rok potekel 1, 2, 3, 4 mesece ali celo dlje. Vendar jih vseeno ne smete uporabljati za seks, ker lateks sčasoma postane porozen.

To pomeni, da starejši kot je kondom, večja je nevarnost, da se bo med seksom raztrgal. Zato je bolje, da pravočasno kupite nove kondome prave velikosti. in jih shraniteda bi preprečili nesreče s kondomi nesreče s kondomi.

Kako lahko namesto tega ponovno uporabite stare kondome?

Na srečo obstaja veliko različnih načinov za ponovno uporabo vaših kondomov, ki jim je potekel rok uporabe. Tukaj je 23 najboljših življenjskih napak in idej.

1. Vodotesnost pametnih telefonov, fotoaparatov in drugih stvari v kondomu

Vas je nepričakovano ujel močan dež? Ali pa želite posneti kul fotografije pod vodo? Ali pa so vas povabili na vodno bitko? Potem lahko svoje električne naprave, torbice in potne liste preprosto zaščitite s kondomom s pretečenim rokom uporabe.

Kondom preprosto odvijte, po potrebi obrišite lubrikant, vstavite predmet v kondom in ga zavežite. Na ta način lahko celo še vedno upravljate pametni telefon.

2. s starimi kondomi zaščitite rane in obliže pred vodo

Umazana voda ali vlaga lahko zlahka povzroči okužbe odprtih ran, če pridejo v stik z njo. S kondomom, ki mu je potekel rok uporabe, lahko hitro naredite začasen vodoodporen premaz.

Kondom odvijte, odrežite konico in ga nato potegnite čez prizadeti del telesa.

POZOR: Kondom čim prej snemite, saj lahko glede na del telesa in velikost kondoma ovira pretok krvi.

3. kondom za zapestje za pisarno ali dom

Veliko delate za računalnikom in vas boli zapestje? Potem lahko stare kondome hitro ponovno uporabite kot naslon za zapestje.

Kondom preprosto napolnite z vodo ali peskom, ga zavežite na vozel in ga položite pod zapestje.

4. Uporabite pretečene kondome kot stresno žogico za sprostitev

Imate veliko stresa, ker vam stranke, sodelavci, družina, prijatelji ali znanci radi gredo na živce? Potem iz svojih kondomov, ki jim je potekel rok uporabe, naredite stresno žogo.

Odprite kondom, ga napolnite s peskom ali podobnim materialom in ga zaprite. Če želite, lahko svojo novo stresno žogo tudi pobarvate.

5. loščilo za čevlje, da se bodo vaši čevlji z gumami svetili.

So vaši usnjeni čevlji ali sandali dolgočasni in nujno potrebujejo nekaj sijaja pred naslednjim dogodkom? Potem na hitro razpakirajte kondom in obutev obrišite. Mazalni gel jim bo zagotovil naraven in dolgotrajen sijaj.

6. stare kondome uporabite kot gumice

Potrebujete zapečatiti plastično vrečko ali držati nekaj stvari skupaj, doma pa nimate gumijastih trakov? Ni problema! Preprosto vzemite star kondom, po potrebi odstranite lubrikant in ga nato razrežite na majhne trakove.

Gumice iz kondomov lahko nato uporabite kot običajne gumice.

7. odprite tesne pokrovčke s kondomi s pretečenim rokom uporabe

Imate kozarec ali drugo posodo z navojnim pokrovčkom, ki ga preprosto ne morete odpreti? S kondomom s pretečenim rokom uporabe bo to zagotovo šlo.

Kondom razpakirajte, po potrebi obrišite lubrikant in nato kondom položite na pokrovček. Dodaten upor zagotavlja, da boste posodo odprli.

8. Hladilne blazinice in hladilni paketi za kondome za večkratno uporabo

Iz svojih kondomov s pretečenim rokom uporabe lahko izdelate tudi odlične hladilne blazinice in hladilne obloge za večkratno uporabo. Uporabite jih lahko za hlajenje poškodb ali hrane na poti.

Kondom preprosto napolnite s hladno vodo, ga zavežite na vozel in ga za nekaj minut ali ur postavite v zamrzovalnik, odvisno od tega, kako hladnega in tesnega ga želite.

9. Kondome s pretečenim rokom uporabe uporabite kot nepremočljivo nogavico ali rokavico

Se vam ne ljubi, da bi si zmočili noge ali da bi brez rokavice segli v tekočino, ki se je raje ne bi dotaknili? Potem vzemite ven kondome! Preprosto si jih lahko nataknete čez noge ali roko.

POZOR: Pazite, da vam zaradi lubrikanta ne zdrsne, in kondom na nogah ali rokah pustite le čim krajši čas. Odvisno od velikosti kondoma lahko ta ovira pretok krvi. 10. Če želite, da se kondom namaže na noge in noge, ga lahko namažete na noge in noge.

10. Kondome s pretečenim rokom uporabe ponovno uporabite kot vrečke in nadomestke za vrečke za zamrzovalnik.

Je treba ostanke hrane ali druge stvari prepeljati ali pospraviti, pa nimate pri roki vrečke ali vrečke za zamrzovalnik? Potem lahko preprosto ponovno uporabite enega od svojih kondomov s pretečenim rokom uporabe. Kondom preprosto napolnite, ga zavežite na vozel in ga shranite.

11. stare kondome uporabite kot steklenico za pitje v sili na poti

Ste se znašli v izrednih razmerah ali pa potrebujete način za prenašanje pitne vode iz drugih razlogov? Potem so vaši stari kondomi odlični partnerji. Preprosto jih napolnite z vodo in zavežite. Za dodatno zaščito vložite kondom v debelo nogavico, da bo ta še dodatno blažila.

12. S svojimi kondomi, ki jim je potekel rok uporabe, razplamte ogenj

Ste se znašli v izrednih razmerah in morate zakuriti ogenj? Ta življenjski hek vam bo pomagal, da to storite, medtem ko sije sonce. Kondom napolnite z veliko vode iz bližnjega vodnega telesa ali z veliko količino snega, ki se bo stopil, in ga zaprite.

Nato na vrh položite slamo, suho travo ali drugo drva in napolnjen kondom ob straneh potegnite narazen. Tako boste na vrhu dobili precej ravno površino, na dnu pa izboklino. Ko bo sonce prodrlo skozi lečo, se bo izostrilo in poskrbelo, da bo vaša žerjavica zagorela.

13. uporabite stare kondome za kuhanje

Stare kondome lahko uporabite tudi za kuhanje. Resda je to precej nenavadna zamisel, vendar je izvedljiva. Če govorite japonsko, lahko kupite celo kuharsko knjigo o kondomih.

14. ponovno uporabite pretečene kondome kot okraske za zabave in balone

Brez zabavnih okraskov in balonov je vsaka zabava avtomatično pol manj zabavna. Če zanje ne želite porabiti dodatnega denarja, lahko zabavne okraske izdelate s kondomi.

Napihnite jih, pobarvajte, napolnite ali uporabite na druge načine. Edina omejitev je vaša ustvarjalnost.

15. stare kondome uporabite kot vratne šipe

Želite preprečiti, da bi se vaša vrata zaloputnila zaradi prepiha ali da bi se udarila ob stene? Potem lahko stare kondome ponovno uporabite kot vratne ovire. Kondome preprosto napolnite s peskom ali zemljo, jih zavežite na vozel in jih postavite pred ali za vrata.

Če se ne bo več pravilno držal, lahko sperete prah in spet bo kot nov.

16 Kondomi s pretečenim rokom uporabe kot uteži za papir

Seveda bi lahko uporabili kamen ali drugo drago utež, vendar je utež iz kondomov veliko bolj zabavna in cenejša.

Izperite lubrikant iz kondoma, napolnite ga s peskom, zemljo, kamenčki ali drugim materialom, ga zavežite in končali ste.

17. iz svojih kondomov, ki jim je potekel rok uporabe, naredite zabavne ledene kocke

Če želite svoje goste presenetiti z nečim posebnim, so ledene kocke iz kondomov zabavna in izvirna ideja. Vse, kar potrebujete, so prazne rolice toaletnega papirja, kondomi s pretečenim rokom uporabe, voda in zamrzovalnik.

  1. Role postavite tako, da je odprtina na mizi ali obrnjena proti vam.
  2. Nato vzemite kondome in jih odvijte nekoliko dlje, kot so visoke rolice toaletnega papirja.
  3. Nato kondome z zaprto stranjo navzdol obesite v rolice toaletnega papirja in kondom raztegnite čez rolico.
  4. Zdaj mora biti kondom pritrjen tako, da ga lahko napolnite z vodo.
  5. Ko kondome napolnite z vodo, jih za nekaj ur postavite v zamrzovalnik.
  6. Ko so ledene kocke popolnoma trde, jih lahko vzamete iz zvitka, jih za sekundo potegnete pod toplo vodo, nato pa kondom preprosto snamete.

Končali ste.

18. Stare kondome ponovno uporabite za odstranjevanje vodnega kamna

Voda iz pipe ali glave za prhanje ne teče pravilno ali brizga v vse smeri? Potem je čas za odstranjevanje vodnega kamna. Če pa se vam ne ljubi ali nimate možnosti razstaviti celotne pipe, lahko vodni kamen odstranite tudi s kondomi.

Kondom preprosto napolnite z malo vode, kisa ali citronske kisline in ga potegnite čez pipo. Zdaj ga pritrdite z nekaj gumijastimi trakovi in pustite, da se prepoji. Močnejši kot je kis, bolj ga morate razredčiti, da se pipe ne razbarvajo.

19. uporabljajte kondome, ki jim je potekel rok trajanja, kot brzostrelko

Iz kondomov, ki jim je potekel rok uporabe, lahko preprosto izdelate praktično ročico. Vse, kar potrebujete, so kondom, papirnati lonček in nož ali škarje.

Najprej odvijete kondom in ga potegnete čez odprtino papirnatega lončka. Nato obrnite lonček navzdol in z nožem ali škarjami prerežite dno. Končali ste.

Zdaj lahko svoje izstrelke skozi odprtino vržete v kondom, nato pa držite papirnati lonček in kondom, medtem ko z drugo roko vlečete kondom.

20. Kondome, ki jim je potekel rok uporabe, ponovno uporabite kot vezalke za lase

Če imate dolge lase in nimate pri roki lasnic, lahko ponovno uporabite star kondom in iz njega naredite hitro lasnico. Kondom odvijte, ga popolnoma odvijte in odrežite obroček na odprtini kondoma.

Tako boste imeli lasnico, s katero si lahko uredite lase.

21. stare gume uporabite kot nadomestek za pokrovček

Za ta življenjski trik s kondomi obstajata dve različici. Prva je, da vzamete kondom in ga preprosto potegnete čez odprtino posode, da preprečite, da bi karkoli prišlo v posodo.

Pri 2. različici napihnete kondom, nato ga namestite na odprtino, z 2. roko močno pritisnete na kondom in hkrati izpustite zrak. Tako se kondom zapre okoli odprtine posode.

22. Kondome ponovno uporabite kot prevleko proti drsenju

Ta kramp deluje skoraj tako kot 2. različica prejšnjega trika. Najprej odvijete kondom, ga odvijete in odstranite lubrikant. Nato ga napihnite in nanj pritisnite na primer kozarec, pri tem pa ponovno izpustite zrak. S tem se kondom zategne okoli dna kozarca in prepreči, da bi zdrsnil.

23. iz starih kondomov izdelajte kondomskega škrata DIY

S tem trikom za upcykliranje starih kondomov lahko naredite čudovite okraske za svoj dom. Tukaj je tisto, kar potrebujete:

  • Kondomi
  • Obrtno glino in glino za modeliranje
  • Lijak (lahko iz papirja)
  • sponke in/ali vrvico
  • Barve

Tako izdelate svojega kondomskega škrata:

  1. Odvijete kondom in ga odvijete
  2. Vzemite lijak in napolnite kondom z obrtnim betonom
  3. Kondom zavežite in vozel pritrdite s sponko ali vrvico nad kondomom, da dobite navzgor usmerjeno obliko.
  4. Počakajte, da se beton strdi vsaj 24 ur.
  5. Kondom odstranite iz betona
  6. Z glino za modeliranje še naprej oblikujte škrata. Na primer naredite nos, puhlico za klobuk itd.
  7. Škrata pobarvajte po svojem okusu

Ko se barva posuši, lahko škrata postavite na svoj dom ali vrt. Tukaj najdete Orionov videoposnetek z navodili.

Zaključek - Ponovna uporaba starih kondomov, ki jim je potekel rok uporabe

Kondomi so neverjetno vsestranski in z njimi se lahko veliko zabavate tudi zunaj spalnice. Pri spolnih odnosih ne smete uporabljati kondomov s pretečenim rokom uporabe, saj postanejo porozni in se lahko hitro zlomijo in počijo.

Če jim je torej potekel rok uporabe, kupite nove kondome prave velikosti, da preprečite nesreče s kondomi, stare pa uporabite drugje.

Ali ste vedeli, da 88 % vseh moških uporablja napačno velikost kondomov? Če še ne poznate svoje velikosti, vam predstavljamo 4 preproste korake za iskanje idealne velikosti kondoma.

Mister Size
Več člankov

Več o tem - s spolnimi fantazijami v vaši osebni glavi kino

Preberite zdaj

En kot noben - kaj pomenijo različne oblike penisa

Preberite zdaj

Ali ljudje danes manj seksajo?

Preberite zdaj