Skip to main content

O nas

MISTER SIZE - Vaš spremljevalec za boljši seks

MISTER SIZE ustvarja popolne pogoje za intenzivno uživanje v skupnih trenutkih s partnerjem. Tukaj lahko izveste več o naših osnovnih načelih in o tem, zakaj popolnoma verjamemo v to, kar predstavlja MISTER SIZE.

V veliki primerjavi kondomov na Stern.de marca 2023 so kondomi Mister Size na prvem mestu z oceno 1,2.

Več kot 20 let izkušenj s kondomi

Naše družinsko podjetje se je s kondomi začelo ukvarjati leta 2001 in že od samega začetka se je vse vrtelo okoli prave velikosti kondomov. Na začetku sta obstajala le iskalnik kondomov prave velikosti in naša spletna trgovina Vinico, kmalu pa smo tudi sami razvijali kondome in na podlagi vseh naših izkušenj in povratnih informacij strank je z leti nastal Mister Size. Več si lahko preberete v celotni zgodbi o Mister Size.

Danes imate kot stranka še vedno neposredno povezavo z nami, zato se veselimo vaših vprašanj, predlogov ali kritik, če jih imate, da bomo lahko še naprej delali na izboljšanju popolno prilegajočega se kondoma. Želite pogledati v zakulisje? Potem spoznajte ekipo Mister Size.

Preberite več o MISTER SIZE

Das Mitarbeiter Team von MISTER SIZE
O nas

Ekipa Mister Size

V našem majhnem družinskem podjetju so vsi zaposleni popolnoma predani in navdušeni nad tem, da vam zagotovijo pravi kondom. Preberite več o ljudeh, ki stojijo za podjetjem Mister Size, v videoposnetku iz zakulisja.

Mister Size Kondom in Siegelfolie
O nas

Kakovost kondomov

Da bi lahko našim strankam zagotovili največjo varnost, so vrhunski materiali in strog nadzor del našega standardnega programa.

Kondom FAQ
O nas

Pogosta vprašanja na temo kondomov in velikosti kondomov

Pridobite odgovore na vsa vprašanja o kondomih, vaši velikosti kondoma in MISTER SIZE kot vašem primernem kondomu.

Imate vprašanja za nas?

Ne glede na to, ali ste zasebna stranka ali trgovec: Imate vprašanja ali vas zanima naš izdelek? Potem se obrnite neposredno na nas, z veseljem vam bomo pomagali! Ste trgovec? Potem si oglejte naše območje za trgovce.

Vinergy GmbH
Bahnhofstr. 19
78224 Singen, Nemčija

+49 (0) 7731 / 832 700-33

Varstvo podatkov je za nas zelo pomembno

Brez polovičnih ukrepov - Štiri osnovna načela MISTER SIZE

Kot ekipa v celoti podpiramo MISTER SIZE, ker imamo dovolj kontracepcijskih metod, ki so samo v redu. Tu ni kompromisov - vse mora biti tako, kot je treba. Le tako lahko doživite srečo najbolj intimnih trenutkov in uživate v skupnem času v vsej njegovi intenzivnosti. Da bi bilo vse to mogoče, vsak korak pri MISTER SIZE temelji na naših štirih osnovnih načelih.

Izjemno tanek material zagotavlja intenziven občutek.

Med seksom so občutki najpomembnejši - navsezadnje želite uživati v nekaj lepih trenutkih skupaj in se popolnoma posvetiti drug drugemu. Seveda pa kondom kot prijatelj, spremljevalec in posteljni sopotnik ne sme biti na poti. Zato smo naše kondome MISTER SIZE optimizirali tako, da jih skoraj ne boste čutili. S pravo velikostjo, idealnim prileganjem in debelino stene 0,05 mm je med seksom med vama le tanka plast. Tako lahko uživate v popolnem občutku.

Z našimi 7 velikostmi lahko vsakdo najde kondom, ki mu resnično ustreza.

Pri seksu ni univerzalnih rešitev. Vsak človek je drugačen in to je čudovito. Zato standard za nas ne pride v poštev - za nas ste vi osebni vrhunec. Vaše ljubezensko življenje je edinstveno. Zato dobite tudi svojega idealnega sopotnika: kondom, ki vam resnično ustreza. Morda (še) niso narejeni po meri, vendar smo jim prekleto blizu. To boste občutili takoj.

Naši izdelki in materiali so preizkušeni in certificirani.

Pri kontracepciji in zaščiti je le redko kdaj druga priložnost. Zato mora vse vedno ustrezati. Napake so tabu. Da bi vam zagotovili popolno zanesljivost, so naši kondomi certificirani in podvrženi skrbnemu testiranju. Prvovrstna kakovost je za nas absolutno minimalna zahteva - navsezadnje se ne sme prilegati le velikost, ampak tudi vse ostalo.

Popolno prileganje in vrhunski materiali zagotavljajo visoko raven varnosti.

Strah in skrb med seksom sta nepotrebna ubijalca užitka, zato sta za nas popolnoma prepovedana. Zato vam MISTER SIZE ne omogoča le dobrega počutja, temveč tudi največjo varnost. Zahvaljujoč osebni velikosti in optimalnemu prileganju se vse nahaja točno tako, kot mora. Brez pomanjkljivosti - le zanesljiva zaščita za najlepše skupne ure.

V kaj verjamemo!

V podjetju MISTER SIZE želimo vsem - ne glede na njihovo postavo - omogočiti najboljši seks v njihovem življenju. Zato smo razvili izdelek, ki je tako edinstven kot njegov uporabnik.

Amazing Sex for everyone!

Odličen seks za vsakogar - Naš kredo

Seks sprošča, prinaša užitek, osrečuje - zaradi seksa je (skoraj) vse boljše. Zato tudi menimo, da si vsakdo zasluži odličen seks. Ne samo enkrat, ampak vedno znova. Za to ne bi smelo biti nepotrebnih ovir, potrebujemo pa preproste kontracepcijske metode brez skrbi in stranskih učinkov. Zato verjamemo v MISTER SIZE. Ker MISTER SIZE omogoča prav to.

Mister Size - Ta kondom vam ustreza!

Z vizijo "Odličnost v kondomih" si naša ustvarjalna ekipa v podjetju Vinergy nenehno prizadeva narediti kondome še boljše - še bolj čutne. Naša trditev: seks s kondomom mora biti tako dober kot brez njega! Za to se zavzemamo vsak dan. Po skoraj 20 letih strasti in izkušenj s kondomi prave velikosti smo zato predstavili Mister Size. MISTER SIZE je kondom, ki je videti kot kondom, ki ščiti kot kondom - vendar se med uporabo sploh ne počuti kot običajni kondom. Zakaj? Ker moški in ženske ne čutijo skoraj ničesar. Vendar pa ni samo zanemarljiva debelina tista, ki opazno poveča užitek: MISTER SIZE je na voljo v sedmih različnih velikostih - navsezadnje je najboljši kos vsakega moškega zelo individualen.

Želite izvedeti več o podjetju Mister Size? ... potem si oglejte to stran.

Kako določiti velikost kondoma, si lahko preberete tukaj.

Ne, skoraj nobeno kontracepcijsko sredstvo ni 100-odstotno varno. Varnost kontracepcijskih metod se izračuna na podlagi Pearlovega indeksa. Pearlov indeks kondomov je 2-12, kar pomeni, da bo od 100 žensk, ki bodo leto dni uporabljale kondome, zanosilo od 2 do 12 žensk. V primerjavi z drugimi kontracepcijskimi sredstvi ima kondom precej slabo oceno. V večini primerov je to posledica napak v aplikaciji. Več informacij o pravilni uporabi najdete tukaj. Vendar pa kondom zagotavlja visoko raven zaščite pred spolno prenosljivimi boleznimi, kot so HIV, sifilis, gonoreja, hepatitis B in hepatitis C.

Kondomi so običajno izdelani iz gumi podobnih materialov, v veliki večini iz lateksa. Uporabljajo se med spolnim odnosom za zaščito pred neželeno nosečnostjo in spolno prenosljivimi boleznimi, pred spolnim odnosom pa se nataknejo na pokončen penis. Poleg sterilizacije je kondom edino kontracepcijsko sredstvo za moške.

Kondomi sami po sebi nimajo stranskih učinkov. Če pa imate alergijo na lateks, lahko sprožijo alergijsko reakcijo. Približno 2 % ljudi ima alergijo na lateks. Zato obstajajo tudi kondomi brez lateksa.

Na pogosto zastavljena vprašanja