Skip to main content

Ekipa Mister Size

V našem družinskem podjetju so vsi zaposleni popolnoma predani in navdušeni, da vam zagotovijo najboljšo izkušnjo s kondomi. Preberite več o ljudeh, ki stojijo za podjetjem Mister Size, s pogledom v zakulisje. Spoznajte našo ekipo.

Če imate kakršnakoli vprašanja, predloge ali kritike, vam bomo vedno z veseljem pomagali. Vse povratne informacije jemljemo resno, da bi vsak dan izboljšali vašo izkušnjo s kondomi MISTER SIZE. Prosimo, da uporabite kontaktni obrazec.

Eva

Naša vizija je, da bodo primerni kondomi na voljo v vedno več državah po vsem svetu, kar je skupaj z našo odlično ekipo moja strast! Moje dobro razpoloženje je običajno nalezljivo. Rada imam dobre ideje, še raje pa jih z ekipo hitro uresničim. Kot generalni direktor skrbim za pregled in vizijo ter dobro timsko delo.

Jan

Zakaj imajo čevlji pravo velikost, kondomi pa ne? Postavil sem si vprašanja, ki si jih ni zastavil nihče drug. Kot ustanovitelj spletne trgovine s kondomi Vinico, kot oseba, ki je soustvarila blagovno znamko kondomov My.Size in jo naredila znano v Nemčiji, ter kot izumitelj Mister Size razvijam popolnoma primerne rešitve za naše stranke v številnih državah po svetu z ustvarjalnostjo, občutkom za oblikovanje in več kot 20-letnimi izkušnjami na področju kondomov.

Gunther

Všeč sta mi stik in izmenjava informacij s strankami. Skupno razvijanje idej in njihovo uresničevanje mi je vsak dan v veliko veselje. Spoznavanje strank in ljudi iz vse Evrope in širše, nato pa skrb zanje in izmenjava idej na ravni oči, je stvar, ki mi je blizu. Za družbo Mister Size sem kot nalašč, saj skupaj s strankami iščem individualne rešitve, s katerimi bo družba Mister Size še uspešnejša. Kreativno in z neomajnim optimizmom vedno najdem nove navdušene stranke, ki še naprej skrbijo, da je Mister Size znan kot odličen kondom.

Bastian

V podjetju Mister Size delam že od samega začetka in sem z njim povezana od leta 2013. Delo v podjetju Mister Size mi tako kot kondomi zelo ustreza, saj z navdušenjem delam na novih projektih in vedno iščem prave rešitve. V podjetju Mister Size mi je všeč raznolikost različnih nalog, pa naj gre za izdelavo spletne strani, organizacijo nabave in mednarodne logistike ali celo podporo med oddelki na področju trženja in prodaje.

Tatjana

Rad uporabljam svojo ustvarjalnost na najrazličnejših področjih podjetja. Všeč so mi raznolike naloge in vsakodnevni novi izzivi. Skrb za naše stranke B2B in B2C ter njihove pozitivne povratne informacije o naših izdelkih so moja največja spodbuda.

To je vedel že Albert Einstein...

Uspeh pride, ko delaš, kar imaš rad.

Bianca

Pripravniki pripravljajo samo kavo? Ne v e-trgovini pri MISTER SIZE! Že kot pripravnik sem bil od prvega dne v središču dogajanja in rasel z vedno novimi nalogami. Zdaj, ko sem končala usposabljanje, se še vedno osredotočam na naše področje e-trgovine in trženje. Pa naj gre za objave na blogu, novice ali storitve za stranke: Naše stranke B2C na najboljši možni način obveščam o MISTER SIZE, pravi velikosti kondomov ali najnovejših trendih na področju seksa in ljubezni.

Ne pozabite

Seveda ne smemo pozabiti omeniti vseh delavnih rok v naši ekipi, ki jih tu nismo omenili in ki nas energično in z vso predanostjo podpirajo za družbo Mister Size, tako znotraj kot zunaj nje. Pa naj gre za naše partnerje za trženje, davke in, kar je najpomembneje, za naše delavno skladiščno osebje, ki naše izdelke dostavlja na vaš dom ali v številne trgovine.

Vaš neposredni stik z nami

Vinergy GmbH
Bahnhofstr. 19
78224 Singen, Nemčija

+49 (0) 7731 / 832 700-33

Varstvo podatkov je za nas zelo pomembno