Skip to main content

10 dobrih razlogov za odličen seks (najboljše tukaj in zdaj)

Med službo, Instagramom in davčnimi napovedmi včasih ni lahko najti pravega časa za nekaj srečnih trenutkov intenzivnega druženja. In še preden se zavemo, izpolnjeno spolno življenje pade na stranski tir - tako kot se to dogaja vedno več mladim v današnjem času. Zato je skrajni čas, da nekaj storite in te mravljince vrnete v vsakdanje življenje. Da bi vas spodbudili, smo za vas pripravili 10 prepričljivih razlogov, da bi uživali v odličnem seksu tukaj in zdaj. Vse drugo je odvisno od vaše domišljije ...

1. odlično zdravilo za vsakodnevni stres

Zakaj ne bi prekinili začaranega kroga in naredili obratno? Namesto da bi vsakodnevni stres uničil vaše spolno življenje, uporabite odličen seks, da vsakodnevni stres za trenutek postavite na stranski tir. Tako boste ustvarili najboljše pogoje za fantastičen dan na dva načina. Po njem pa se vrnite na delo z dobrim občutkom sreče.

Seks je zdrav - in kako!

Seveda to ni najbolj vznemirljiv razlog, vendar je seks pravo čudežno zdravilo, ko gre za zdravje: krepi vaš imunski sistem in izboljša vaše možnosti, da naslednji val prehladov preživite brez poškodb. Seks lahko pozitivno vpliva tudi na vaš krvni tlak, kar zmanjšuje tveganje za srčne bolezni. Pri moških redna ejakulacija ohranja prostato v dobri kondiciji in zmanjšuje tveganje za nastanek raka na prostati.

Zadovoljivo spolno življenje koristi tudi psihi. Endorfini in "hormon objemanja" oksitocin, ki se sproščajo med seksom, krepijo naše dobro počutje. In tako tvorijo majhen zaščitni zid pred negativnimi občutki in depresivnim razpoloženjem. 3.

3. in ima tudi protibolečinski učinek

Za lajšanje bolečin ne potrebujete vedno tablet. Kajti v resnici imajo lahko endorfini med orgazmom zelo podoben učinek. Poleg tega, da odvrne pozornost, je vaše telo dejansko manj občutljivo na bolečino. Sprostitev mišic pa lahko celo pomeni, da se glavoboli ali bolečine v hrbtu po njem razblinijo.

4. Seks doda nekaj tistega, kar doda vaši karizmi

Ste že kdaj opazili, kako ste videti ljudem, ko ste pravkar seksali? Ali pa ste to izkusili z drugimi? Vaš zunanji videz ima nenadoma nekaj posebnega in tudi od znotraj se počutite precej dobro. Če torej želite na naslednji zabavi narediti dober vtis, si pred tem privoščite rundo v spalnici ali na kuhinjski mizi. Ali pa celo vročo hitrico pred naslednjim sestankom? Če se tako počutiš, zakaj ne!

5. seks je pustolovski in ustvarjalen

V ekstatičnem prepletu vajinih teles lahko živite v polnosti in se prepustite svoji ustvarjalnosti. S pustolovskimi fantazijami, igranjem vlog in vsem, kar vam pride na misel. Uživajte v tem kratkem oddihu in nam pokažite, kaj zmorete! In če potrebujete malo spodbude, se prepustite navdihu naših spolnih fantazij v svojem osebnem glavnem kinu.

6. pričeska!

Mnogi so že poskusili, vendar je to popolnoma nemogoče! Kajti pričeske po seksu preprosto ni mogoče poustvariti. In videti je naravnost popolna - na tisti sproščen, divji način. Zato verjetno preostane le ena rešitev: preizkušena metoda z intenzivnim ljubljenjem.

7. težki pogovori so po seksu običajno veliko bolj sproščeni

Imate skupaj nekoliko stresno obdobje in vaša čustva vrejo na dan? Težko je verjeti - toda prav v takšnih trenutkih lahko seks za ličenje včasih naredi čudeže. Potem ko na prepleten način sprostita nakopičeno energijo in se vsaj fizično spet malo zbližata, so stvari pogosto videti veliko bolj sproščene. Prijetne občutke izkoristite za to, da se v miru ponovno pogovorite o vsem. Ali pa se na to naspite in še nekaj časa uživajte v bližini. Potem se zdi večina težav veliko manjša in skupaj lahko najdete dobro rešitev.

8. in tudi spanje je lažje

Ne morete zaspati in se samo obračate sem in tja po rjuhah, medtem ko se vaša glava kar noče izklopiti? Potem se v postelji zavrtite na res buren način - skupaj v globokem objemu s svojo boljšo polovico (seveda le, če je budna in pripravljena na to). Uživajte v vzponu, po njem si privoščite nekaj nežnih poljubov in verjetno boste kmalu zaspali v nežen spanec. Mimogrede, za to je odgovoren tudi prej omenjeni "hormon objemanja" oksitocin.

In v majhno zahvalo, da vam je pomagal zaspati, naslednje jutro v posteljo prinesite le zajtrk.

9 Majhen vrhunec krepi samozavest

Po spolnem odnosu ni le splošno počutje boljše kot običajno - tudi vi se počutite bolj samozavestno. Če torej potrebujete majhno spodbudo ali pravo razpoloženje, da končno, pogumno in neomajno zahtevate tisto dolgo odlašano povišanje plače: Izkoristite majhno povečanje ega, ki ga prinaša malo ljubljenja. In če vam je všeč: ohranite pričesko! Ker vemo, da je popolnoma čarobna!

10. iskreno: zaslužite si jo!

Toda počakajte trenutek! Zakaj bi sploh morali veliko razmišljati o tem, zakaj bi morali seksati? Navsezadnje je to super prijetno in povsem iskreno: zaslužiš si ga. Ne samo dober seks, ampak popolnoma odličen seks. V katerikoli različici, ki vas osrečuje. Zato naj letev pravilno zaškriplje, saj je čas za akcijo in dobre občutke!

Uživanje v odličnem seksu - ne glede na to, ali obstaja dober razlog

Ne glede na to, ali imate za to dober razlog ali pa se vam preprosto spontano zahoče: privoščite si druženje točno takrat, ko se vam zahoče. In seveda je od dobrih razlogov za seks veliko pomembnejše še nekaj: da se ne pustite preveč vplivati vseprisotnemu stresu vsakdanjega življenja, premalo časa in še marsičemu drugemu. Kajti vedno lahko najdemo razloge, da ne bi seksali. Toda ali so res dobri za nas, je povsem drugo vprašanje. Na katerega boste najbolje odgovorili, ko boste naslednjič uživali v odličnem seksu ...

Mister Size
Več člankov

Več o tem - s spolnimi fantazijami v vaši osebni glavi kino

Preberite zdaj

En kot noben - kaj pomenijo različne oblike penisa

Preberite zdaj

Ali ljudje danes manj seksajo?

Preberite zdaj