Skip to main content

Mister Size v italijanskih lekarnah

Kondome Mister Size lahko zdaj dobite v prvih lekarnah v Italiji, za kar smo pridobili prvega italijanskega lekarniškega veletrgovca. Z našim lekarniškim veletrgovcem so kondomi Mister Size zdaj veliko lažje in hitreje na voljo v številnih lekarnah v Italiji, zato tudi do vas kot uporabnikov kondomov pridejo veliko hitreje.

Naša prva lekarna v Italiji

Že dolgo preden smo pridobili prvega lekarniškega veletrgovca v Italiji, je imela prva lekarna v Brunecku na Južnem Tirolskem v svojem asortimanu naše kondome Mister Size. Tako je lekarna Zieglauer Farmacia bolj ali manj naš svetilnik na italijanskem lekarniškem trgu, od koder se vaša primerna velikost kondomov zdaj vse bolj širi tudi lokalno v Italiji ter je hitro in enostavno dostopna za vas.

Dodatne informacije za končne stranke

Želite kupiti Mister Size v lokalni lekarni? Poleg številnih lekarn v Nemčiji je to zdaj mogoče tudi v Italiji. Samo vprašajte v svoji lekarni, ali so kondomi že na voljo lokalno ali pa jih lahko farmacevt naroči za vas. Če imate kakršnakoli vprašanja, jih lahko napotijo tudi k nam ali pa jim dajo namig na naši spletni strani.

Informacije za farmacevte

Če ste farmacevt in želite naše kondome vključiti v svojo ponudbo, smo za vas pripravili posebno stran z vsemi informacijami, viri dobave in trženjskim gradivom. Če imate kakršna koli vprašanja, se lahko kadar koli obrnete na našega lekarniškega veletrgovca ali neposredno na nas.

Kontakt za distribucijo lekarn v Italiji:
RÖSSLER SRL
Via Giotto-Str. 23
39100 Bozen - Bolzano (Italija)

Telefon: 0039-0471-913317
Faks: 0039-0471-915054
E-naslov: info(at)roesslerpharma(dot)it

Mister Size
Več člankov

Več o tem - s spolnimi fantazijami v vaši osebni glavi kino

Preberite zdaj

En kot noben - kaj pomenijo različne oblike penisa

Preberite zdaj

Ali ljudje danes manj seksajo?

Preberite zdaj