Skip to main content

Velikosti kondomov

Velikosti kondomov pri Mister Size - tako individualni, kot ste vi

Čevlji, srajca in suknjič se seveda vedno odlično prilegajo, toda ali ste kdaj pomislili na pravo velikost kondoma? MISTER SIZE zdaj konča z enotno velikostjo za vse in velikostjo XXL. Namesto tega boste dobili kondom, ki se prilega kot rokavica. Zagotovo boste občutili razliko - saj se boste od zdaj naprej spet počutili kot pri čistem seksu.

V veliki primerjavi kondomov na Stern.de marca 2023 so kondomi Mister Size na prvem mestu z oceno 1,2.

Aplikacija MISTER SIZE: za pionirje in tehnične navdušence

Ste navdušeni nad tehničnimi inovacijami in bi radi takoj ugotovili svojo osebno velikost kondoma? Potem uporabite našo merilno aplikacijo MISTER SIZE in izmerite neposredno z mobilnim telefonom ali tabličnim računalnikom.

Izmerite zdaj

Za klasične like: merilni trak MISTER SIZE

Seveda se lahko merite tudi na klasičen način. Vse, kar morate storiti, je, da natisnete naš merilni trak MISTER SIZE in takoj začnete.

Prenesite merilni trak

Prava velikost kondoma - Zakaj se splača meriti!

Zakaj je velikost posameznega kondoma tako pomembna? Ali je to res vredno? Tukaj lahko izveste, kakšna je razlika med standardnim in ravno pravim.

Prava velikost kondoma

Tabela velikosti kondomov

Dolžina penisa ni pomembna pri izbiri prave velikosti kondoma, temveč le širina, saj lahko kondome po potrebi vedno razvlečete v dolžino. Če velikost kondoma ustreza, je zaščita pred neželeno nosečnostjo zagotovljena tudi, če je kondom nekoliko prekratek, popolna velikost pa pomeni, da kondom ne zdrsne in se ne stisne.

Velikost kondoma je vedno navedena kot nazivna širina v milimetrih, npr. 47 mm, 60 mm ali 69 mm. Ta nazivna širina izhaja iz širine ploskega kondoma. Vendar pa ta meritev nima veliko skupnega z resničnostjo, saj je vaš penis okrogel in ne raven. Da bi vam lahko priporočili pravo velikost kondoma, smo pripravili pretvorbeno tabelo.

Enostavno izmerite svoj pokončni penis na najdebelejšem delu, npr. z vrvico ali merilnim trakom. Ustrezno velikost lahko nato odčitate iz naslednje preglednice velikosti naših kondomov:

Velikost kondomov

Za obseg penisa

Za premer penisa

Velikost 47

9,5-10 cm

3,02 - 3,18 cm

Velikost 49

10 - 10,5 cm

3,18-3,34 cm

Velikost 53

10,5 - 12 cm

3,34 - 3,82 cm

Velikost 57

12 - 13,5 cm

3,82 - 4,3 cm

Velikost 60

13,5 - 14,5 cm

4,3 - 4,62 cm

Velikost 64

14,5-15,5 cm

4,62-4,93 cm

Velikost 69

Več kot 15,5 cm

Več kot 4,93 cm

Preizkusite ga...

Zakaj bi zapravljali čas za merjenje, če ga lahko preprosto preizkusite? Če želite takoj preizkusiti MISTER SIZE in si že približno predstavljate velikost kondoma, lahko takoj naročite enega od naših praktičnih preizkusnih kompletov. Kompleti so sestavljeni iz treh paketov v treh različnih, vendar sosednjih velikostih. Sami se odločite, kateri kondom vam najbolj ustreza! Majhen nasvet: če v trgovini naletite na MISTER SIZE, vam bo temno modra črta na sredini pomagala uganiti pravo velikost...

Poskusite zdaj

Pokažite veličino - s pravim kondomom je to enostavno

Zakaj obstajajo različne velikosti kondomov?

Vsak človek je individualen - to velja tako za njegov značaj kot tudi za njegovo telo. Zato običajno pomerimo oblačila, preden jih kupimo. Navsezadnje želimo, da se nam vse popolnoma prilega in da se dobro počutimo na vsakem koraku. Le pri kondomih se včasih zdi, da so vsi penisi enaki. Vendar ste zagotovo opazili, da to nikakor ni res. Zato smo si pri podjetju MISTER SIZE rekli, da želimo v celoti zadovoljiti raznolikost moških - s sedmimi različnimi velikostmi kondomov, od katerih vam bo eden popolnoma ustrezal. Razlika v občutku je takoj opazna. In seveda je tudi varnejša, saj se zdaj vse popolnoma prilega.

Katere velikosti so na voljo?

Večina kondomov je na voljo le v standardnih velikostih. Nominalna širina je običajno med 52 mm in 54 mm. Obstajajo tudi kondomi XXL, katerih nazivna širina je običajno od 55 mm do 57 mm. Torej vidite: izbira res ni zelo široka. In če ne spadate v ta vzorec, boste imeli z večino kondomov vedno težave. Bodisi da so preohlapni bodisi da ščipajo in neprijetno stiskajo. Zato ni čudno, da se številni moški raje odpravijo brez kondomov - kar seveda tudi ni dobra ideja.

Da bi se izognili tem težavam, vam MISTER SIZE ponuja izbiro sedmih različnih velikosti - z nazivno širino od 47 mm do 69 mm. Tako boste končno zlahka uporabljali kondom, pri katerem se vsi nadležni stranski učinki ne pojavljajo več. Tako se lahko popolnoma osredotočite na najlepšo stvar na svetu.

Kje na embalaži je navedena velikost kondoma?

Pri Mister Size je vaša osebna velikost kondoma jasno vidna kot barvna številka od 47 do 69 na sprednji strani embalaže. Tako lahko že na prvi pogled vidite, ali ste kupili pravo velikost za vas. Poleg tega je na hrbtni strani vsake embalaže kondomov tudi kratko obvezno besedilo, ki označuje velikost kondoma kot standardno ali nominalno širino. Na primer, velikost kondoma 60 ustreza standardni širini 60 mm, enako pa velja tudi za druge velikosti.

Ugotovite svojo velikost kondoma

Če še ne veste, kakšna je vaša velikost kondoma, lahko to ugotovite na tri preproste načine:

PDF Merilni trak za velikosti kondomov

Merilni trak MISTER SIZE

Preprosto natisnite, izmerite in odčitajte

Condom Sizer

Condom Sizer

Praktični pripomoček Condom Sizer lahko dobite pri izbranih prodajalcih na drobno ali občasno v okviru posebne ponudbe.

Mister velikost 3 paketi

Pakiranje

Če lahko na podlagi temne črte na embalaži približno ocenite svojo velikost

Začnite takoj in kmalu boste lahko uživali v odličnem seksu s kondomi.

Preberite še več o kondomih

7 verschiedene Kondomgrößen von Mister Size an Wäscheleine
Spolno znanje o kondomih

Določite pravo velikost kondoma v 4 preprostih korakih

Za dobro zaščito je pomembno, da uporabite pravo velikost kondoma. Tukaj boste izvedeli, kako v 4 preprostih korakih določiti pravo velikost.

Kondom Anwendung
Naši nasveti za kondome

Uporaba kondoma

Kaj naj upoštevam pri uporabi kondomov? Tukaj so najpomembnejši nasveti pred uporabo kondomov.

Mister Size Kondome in verschiedenen Größen
Spolno znanje o kondomih

Kondomi in velikosti kondomov: Odgovori na vsa vaša vprašanja

V tem prispevku je odgovorjeno na vse, kar bi lahko vprašali o kondomih in velikostih kondomov. Kliknite zdaj za več informacij.