Skip to main content

Fabio in 1435 drugim ljudem všeč naši izdelki

Promocijski kondomi z lastno obliko kot darilo

Mister Size je zdaj na voljo tudi v obliki promocijskih kondomov. Za stranke B2B so kondomi izjemna, nenavadna promocijska darila z visoko pomnilniško vrednostjo, zasebnim strankam pa lahko koristijo tudi z nenavadno idejo za darilo v individualnem dizajnu.

Poudarki:

 • Enotni kondom v majhni črki
 • posamično natisljiv
 • nenavadno oglaševalsko sredstvo
 • visoka vrednost priklica
 • na voljo od 500 kosov
 • tudi za zabave ali dekliščine

Za individualno ponudbo ali naročilo se obrnite neposredno na nas:

Zakaj promocijski kondomi?

Odlična ideja: promocijski kondomi! Potiskani kondomi ali kondomi z logotipom so nenavadna in privlačna promocijska darila za skoraj vsako priložnost. Pri nas lahko natisnete kondome in jih kot predrzne promocijske kondome razdelite med odprte ljudi.

Promocijski kondomi: drzni, seksi in humorni

Podarite gumo, dve ali tri. Tako lahko ubijete več muh na en mah. Potiskani kondomi pritegnejo pozornost, oglaševalsko sporočilo ostane v spominu potencialnih kupcev, med večernim aktom ali jutranjim hitrim seksom pa lahko v varnem seksu uživa tudi partner. Seveda kondomi s potiskom nimajo oglasnega odtisa na samem kondomu, ampak natisnemo le embalažo kondoma. Pri naših promocijskih kondomih ni omejitev glede motivov in vaše ustvarjalnosti: Avtomobili, piktogrami, duhoviti stavki ali logotip vašega podjetja se odlično prilegajo priročnemu ovitku kondoma. Zunanjo embalažo lahko uporabite tudi kot privlačen oglasni prostor.

Privlačen prostor za oglaševanje: kondomi z odtisom

Knjižice vžigalic, vrečke s sladkorjem in blistri kondenziranega mleka se že dolgo uporabljajo kot oglaševalski mediji. Potisk na kondomih - oglaševalski kreativci so si to upali storiti šele, ko spolnost ni več tabu tema in se oglasi za varno spolnost v najbolj gledanem času šibijo po zaslonih. Še pred nekaj leti so bili kupci v zadregi, ko je prodajalka na blagajni kričala po vsej prodajni dvorani: "Jutta, koliko stanejo kondomi?" Danes se le redki ob nakupovanju kondomov zresnijo. Potiskani kondomi s smešnimi motivi so na blagajni na očeh in v drogeriji niso več skriti ob tleh. Tiskanje na kondome je učinkovita alternativa za podjetja z majhnim oglaševalskim proračunom, ki pa kljub temu želijo narediti velik učinek. Promocijski kondomi izstopajo - Vaše podjetje izstopa, če kot strategijo trženja uporablja promocijske kondome. Zagotovo!

Dajte natisniti svoje kondome: Preprosto in cenovno ugodno.

Kondomi so vedno varna izbira - tako v oglaševanju kot med seksom. Za male kontracepcijske pripomočke, kondome ali Frommserje (kot jih ljubkovalno imenujemo po izumitelju Juliusu Frommu) veljajo najvišji standardi kakovosti in jih naročamo pri izbranih proizvajalcih blagovnih znamk. Izbirate lahko med različnimi blagovnimi znamkami, velikostmi in celo okusi, preden pride čas za oblikovanje in tiskanje kondomov. Rebrasti, s čepki, barvni ali velikosti pošasti - natisnili bomo katero koli embalažo za kondome, ki jo želite. Klasični promocijski kondomi so kvadratni, praktični in poceni. Za oblikovanje promocijskih kondomov lahko preprosto izberete eno od naših predlog za oblikovanje ali pa se z nami zaupno obrnete po pošti. Omogočimo vsako idejo za oglaševanje vaših kondomov s tiskom.

Varna stava, varno oglaševanje: kondomi z logotipom

Poleg posamično zavitih in potiskanih kondomov za vas oblikujemo tudi praktične zgibanke z nalepljenimi kondomi, ki bodo zagotovo pritegnile pozornost kot poštne pošiljke (direktna pošta) ali na sejmih in zabavah. Natisnjeni kondomi z logotipom se prilegajo v vsako kuverto, ne povečujejo obsega, temveč prispevajo k varni distribuciji vašega oglaševanja. Kadar je treba stvari opraviti hitro: V primeru kondomov z nalepkami: mini pakiranje z nalepkami. Pridružite se in to storite s promocijskimi kondomi. Nikjer ne boste hitreje in varneje dosegli vrhunskega oglaševalskega učinka.

Promocijski kondomi MISTER SIZE so na žalost na voljo samo v velikosti 57. Potrebujete drugo velikost kondoma za svojo promocijo? Za individualno rešitev se obrnite na nas in nam sporočite svojo zahtevo.

Lastnosti

Nazivna širina: 57 mm

Dolžina kondoma: 185 mm

Debelina stene (debelina kondoma): 0,05 mm

Barva: prozorna

Oblika: valjasta, idealno prileganje in enostavno odvijanje, z rezervoarjem

Lubrikant: zelo vlažen

veganski: da

Preizkušena kakovost

Dermatološko testirano in 100-odstotno elektronsko preizkušeno

Certifikat: CE 0120 / ISO 4074

Več o naših standardih kakovosti si lahko preberete v naših štirih osnovnih načelih.

Glavna sestavina kondomov MISTER SIZE je lateks. Ta se pridobiva iz drevesa kavčukovca in je zato čisti naravni proizvod, ki je poleg kavčuka sestavljen predvsem iz vode, v manjšem delu pa tudi iz smol, beljakovin in mineralov.

Pri izdelavi kondomov MISTER SIZE se uporablja le prvovrstni naravni lateks iz skrbno izbranih dobaviteljev. Lateksna zmes vsebuje tudi druge sestavine, ki so odgovorne za dobro raztegljivost, varno odpornost na trganje in prijeten nevtralen vonj.

Celoten seznam sestavin kondomov MISTER SIZE:

 • Cis-1,4-poliizopren (lateks iz naravnega kavčuka).
 • cinkov dietilditiokarbamat (pospeševalec)
 • 4-metil fenol, reakcijski produkti z diciklopentadienom in izobutenom (antioksidant)
 • cinkov dibutilditiokarbamat (pospeševalec)
 • cinkov oksid (aktivator vulkanizacije)
 • Žveplo (sredstvo za vulkanizacijo)
 • kalijev hidroksid (milo)
 • maščobni alkohol (milo)

Informacije v skladu z Uredbo o varnosti proizvodov (EU) 2023/988

Podatki o proizvajalcu

certifikati

Navodila za uporabo