Skip to main content

Brez polovičnih ukrepov - štiri osnovna načela MISTER SIZE

Kot ekipa v celoti podpiramo MISTER SIZE, ker imamo dovolj kontracepcijskih metod, ki so samo v redu. Tu ni kompromisov - vse mora biti tako, kot je treba. Le tako lahko doživite srečo najbolj intimnih trenutkov in uživate v skupnem času v vsej njegovi intenzivnosti. Da bi bilo vse to mogoče, vsak korak pri MISTER SIZE temelji na naših štirih osnovnih načelih.

MISTER SIZE Prinzip Individualität

Individualno


Na področju spolnosti ni splošnih rešitev. Vsaka oseba je drugačna in to je čudovito. Zato standard za nas ne pride v poštev - za nas ste vi osebni vrhunec. Vaše ljubezensko življenje je edinstveno. Zato dobite tudi svojega idealnega sopotnika: kondom, ki vam resnično ustreza. Morda (še) niso narejeni po meri, vendar smo jim prekleto blizu. To boste občutili takoj.

MISTER SIZE Prinzip Gefühl

Občutljivi


Pri seksu je najpomembnejše čustvo - navsezadnje želite uživati v nekaj lepih trenutkih skupaj in se popolnoma posvetiti drug drugemu. Seveda se kondom kot prijatelj, spremljevalec in posteljni sopotnik ne sme prav nič vmešavati. Zato smo naše kondome MISTER SIZE optimizirali tako, da jih skoraj ne boste čutili. S pravo velikostjo, idealnim prileganjem in debelino stene 0,05 mm je med seksom med vama le tanka plast. Tako lahko uživate v popolnem občutku.

MISTER SIZE Prinzip Qualität

Kakovost


Pri kontracepciji in zaščiti le redko obstaja druga priložnost. Zato mora vse vedno ustrezati. Napake so tabu. Da bi vam zagotovili popolno zanesljivost, so naši kondomi certificirani in skrbno testirani. Prvovrstna kakovost je za nas absolutno minimalna zahteva - navsezadnje se ne sme prilegati le velikost, ampak tudi vse ostalo.

MISTER SIZE Prinzip Sicherheit

Varna stran


Strah in skrb med seksom sta nepotrebna ubijalca užitka, zato sta za nas popolnoma prepovedana. Zato vam MISTER SIZE ne zagotavlja le dobrega počutja, temveč tudi največjo varnost. Zahvaljujoč osebni velikosti in optimalnemu prileganju se vse nahaja točno tako, kot je treba. Brez pomanjkljivosti - le zanesljiva zaščita za najlepše skupne ure.