Skip to main content

12 najboljših nasvetov za flirtanje poleti

Poletje je najboljši čas za flirtanje. Dnevi so daljši, noči krajše, ljudje pa so na splošno bolj sproščeni in navdušeni. Če iščete flirt, ste prišli na pravo mesto. V tem članku bomo z vami delili 12 najboljših nasvetov za flirtanje poleti. S temi nasveti vam bo zagotovo uspelo in se boste pri tem zelo zabavali.

Ne glede na to, ali ste samski ali v partnerskem odnosu

Na prvi pogled se naši nasveti za flirtanje za poletje morda zdijo zanimivi za samske, ki iščejo novo poznanstvo, vendar jih lahko izkoristijo tudi pari. Z nekaterimi nasveti bo vaš partner zagotovo zadovoljen, če jih boste uporabili in z njim malce flirtali, kar bo vajino razmerje ohranilo sveže in razburljivo:

  1. Prava oblačila: Oblecite se poletno in ležerno, vendar pazite, da ne boste preveč razkriti.
  2. Nasmeh in očesni stik: Ko se z nekom pogovarjate, se veliko smejte in vzdržujte očesni stik.
  3. Govorica telesa: Bodite pozorni na govorico telesa in poskušajte biti videti odprti in prijazni. Pokažite, kako zelo uživate v poletju.
  4. Pogovor: Pogovor naj bo živahen in zanimiv, vendar ne govorite preveč o sebi ali samo o sebi.
  5. Pokažite zanimanje: Pokažite zanimanje za drugo osebo in jo povprašajte o njenih hobijih in interesih.
  6. Komplimenti: Pohvalite drugo osebo, vendar pazite, da ne pretiravate.
  7. Humor: Bodite zabavni in poskušajte drugo osebo nasmejati.
  8. Preizkusite nekaj novega: Ste si vedno želeli na izlet s štirikolesniki ali preizkusiti nov šport? Preizkušanje novih stvari, kot so športi ali akcijski dogodki, je odličen način za sklepanje novih prijateljstev! Pogosto ni težko najti priložnosti za malo flirtanja.
  9. Ostanite zvesti sami sebi: Pomembno je, da vedno ostanete sami sebi in se ne pretvarjate. Nihče ne mara predstavljivcev ali lažnivcev. Bodite iskreni in pristni, potem se bo dober pogovor s pravo osebo običajno zgodil sam od sebe.
  10. Ostanite nepozabni: Predstavite se s svojim imenom, tako ustvarite obliko bližine in zaupanja in niste le nekdo. Poleg tega si vas bo morda kdo zapomnil in iz tega bo izšlo več.
  11. Odprite oči: Izkoristite poletje in imejte odprte oči, ko ste zunaj, ter spoznajte nove zanimive ljudi za flirt. Poskusite vzpostaviti stik samo z očmi, saj je pogosto globok pogled, ki mu sledi nasmeh, dovolj, da pritegnete pozornost. Študije so pokazale, da morate očesni stik ohraniti vsaj 2 sekundi, da lahko druga oseba razume vaše namere.
  12. Ne izgubite srca: Tudi če se stvari ne izidejo, ne izgubite srca. Flirtanje je igra in ni nujno, da se spremeni v veliko ljubezensko zvezo. Vsak poskus ne bo zadetek v polno. Zato ne dovolite, da vam to pokvari dobro razpoloženje, in uživajte v poletju.

Z našimi nasveti boste flirtajoče poletje zagotovo preživeli brez težav. Vendar si vedno zapomnite: če želite poglobiti poznanstvo, potem vedno pazite na svojo varnost in ne pozabite, da imate s seboj vedno prave kondome.

Kupite kondome zdaj

Mister Size
Več člankov

Dober seks ni nujno popoln

Preberite zdaj

Tabletke - res pravi način za doseganje enakosti v spolnosti?

Preberite zdaj

Kondomi in lubrikant - da bo seks potekal kot po maslu

Preberite zdaj