Skip to main content

Začetek prodaje v Združenem kraljestvu in nova angleška spletna stran

Z veseljem sporočamo, da je družba Pasante Healthcare kot distributer za Veliko Britanijo začela s prodajo in je na voljo vsem trgovcem v Združenem kraljestvu. S tem se začenja tudi angleška spletna stran kot informacijska in prodajna platforma za MISTER SIZE na Otoku. Zdaj odkrijte našo novo spletno stran in vse informacije o možnostih nakupa na www.mistersize.co.uk.

Kondomi v Veliki Britaniji

Čeprav lahko v Veliki Britaniji nekatere kondome brezplačno dobite v okviru NHS, gre za standardne kondome. Pri Mister Size lahko izbirate med 7 velikostmi kondomov in tako dobite svoj popoln kondom. Poleg tega so kondomi Mister Size še posebej tanki, zato so pravi na otip, vendar prav tako varni kot standardni kondomi. Zaradi popolne velikosti je lahko kondom celo varnejši, saj ne bo zdrsnil, če je prevelik. Če je kondom premajhen, vam zoži penis, manj čutite in kondom se lažje pretrga. Zato se splača uporabljati kondome Mister Size, saj boste občutili razliko.

Kje kupiti kondome Mister Size

Ob začetku prodaje kondomov Mister Size v Združenem kraljestvu bodo na voljo naslednje trgovine:

Kontakt za trgovce na drobno

Ste trgovec na drobno v Združenem kraljestvu in želite naše kondome Mister Size prejeti brez dajatev in hitro. Potem se obrnite neposredno na našega distributerja za Združeno kraljestvo:

ABS Holdings

Spring Lane
Forest Gate
Ringwood, UK BH24 3FH
United Kingdom
+44 (0) 1202 868 511

https://www.absholdings.com/brand/mister-size

 

Mister Size
Več člankov

Dober seks ni nujno popoln

Preberite zdaj

Tabletke - res enake pravice med seksom?

Preberite zdaj

Kondomi in lubrikant: tako seks poteka kot po maslu

Preberite zdaj