Skip to main content

Velikosti kondomov v drogeriji - Mister Size je zdaj na voljo pri Müller

Revolucija na polici s kondomi

Ali bi kdo pomislil, da bi kupil premajhne čevlje ali preširoke hlače? Zagotovo ne: obleka se mora prilegati. Toda od vsega najboljšega, kar ima moški, je pogosto napačna velikost oblačil. Iz preprostega razloga, ker so kondomi v drogerijah običajno na voljo le v dveh različnih velikostih. Toda nepravilno prilegajoči se gumiji ne poslabšajo le zaščite, temveč tudi pokvarijo zabavo.

Čeprav so kondomi naše velikosti že dolgo na voljo v lekarnah, bodo od konca marca 2022 prvič na policah po vsej državi: veriga drogerij Müller je pri tem prevzela pionirsko vlogo in zdaj kondome Mister Size ponuja v vseh 650 nemških trgovinah.

Da bi moški (ali ženske) med našimi 7 velikostmi kondomov res izbrali pravi kondom, vam temno modri trak na embalaži pokaže širino vašega penisa. Če še vedno niste povsem prepričani, lahko vzamete enega od več kot 30.000 brezplačnih merilnih trakov, ki visijo na policah s kondomi v trgovinah Müller, in se izmerite doma. Mnogi kupci že poznajo načelo praktičnih papirnatih merilnih trakov iz velike švedske verige trgovin s pohištvom, zdaj pa podobno deluje tudi pri podjetju Mister Size. V trgovinah Müller so na voljo tudi novi testni kompleti Mister Size s tremi različnimi velikostmi kondomov, ki jih lahko preizkusite doma.

Veseli nas, da je Mister Size prodrl v drogerijo in je tako še lažje dostopen na tem območju. Številni pari bodo zagotovo doživeli trenutek "aha". Pregovorni "prilegajo se, se prilegajo, se zibljejo in imajo zrak" je z Misterjem Size stvar preteklosti.

Na voljo v trgovini in v spletni trgovini

Poleg tega, da so na voljo v 650 Müllerjevih trgovinah v Nemčiji, lahko zdaj kondome Mister Size naročite tudi v Müllerjevi spletni trgovini in jih dobite na dom ali trikrat na dom.

Mister Size
Več člankov

Pravilno natikanje kondoma - kako to narediti, da ne bo nadležno

Preberite zdaj

Prijateljstvo+, mešanje, odprto razmerje in poligamija - kaj je s sodobnimi modeli razmerij?

Preberite zdaj

Ne glede na to, kako velik ali majhen je - ljubim svoj penis

Preberite zdaj