Skip to main content

Številka 1 v veliki primerjavi kondomov na Stern.de - MISTER SIZE z oceno "zelo dobro

Dobra novica za vse, ki želijo izkoristiti popolno prilegajoče se kondome: V primerjavi kondomov, ki jo je marca 2023 izvedel Stern.de, spletni portal enega največjih tednikov v Nemčiji, so naši kondomi MISTER SIZE zasedli prvo mesto z oceno 1,2!

Zakaj so kondomi MISTER SIZE tako posebni?

Kondomi MISTER SIZE s skupno 7 različnimi prileganji poskrbijo tudi za mejne velikosti, ki jih številni drugi proizvajalci nimajo v svoji ponudbi. To pomeni, da bodo tudi moški, ki imajo na primer večji penis od povprečnega ali manjši penis od povprečnega, našli kondom, ki jim bo popolnoma ustrezal. Rezultat: udoben občutek pri nošenju, brez drsenja ali stiskanja. Poleg tega je naša prvovrstna zmes iz naravnega kavčuka iz lateksa mehka, vendar odporna na trganje, zato so kondomi MISTER SIZE zelo tanki, vendar trpežni.

Kondome MISTER SIZE v Maleziji proizvaja podjetje Karex, največji proizvajalec kondomov na svetu. To pomeni, da zanje veljajo najvišji standardi kakovosti in so razvrščeni med certificirane medicinske izdelke v skladu z Direktivo EU 93/42 EEC.

Veseli nas najvišja ocena 1,2 (= zelo dobro) in smo hvaležni za zaupanje in pozitivne povratne informacije naših strank!

Mister Size
Več člankov

Pravilno natikanje kondoma - kako to narediti, da ne bo nadležno

Preberite zdaj

Prijateljstvo+, mešanje, odprto razmerje in poligamija - kaj je s sodobnimi modeli razmerij?

Preberite zdaj

Ne glede na to, kako velik ali majhen je - ljubim svoj penis

Preberite zdaj