Skip to main content

Naši kondomi so zdaj na voljo tudi v Španiji

Kondome iščete v Španiji. Odkrijte naše prve trgovine s ponudbo Mister Size na našem novem španskem spletnem mestu: www.mistersize.es

Kondomi v Španiji

Španija je znana po svojem temperamentu in sredozemski radosti do življenja. Standardni kondomi, ki so na voljo le v eni ali dveh velikostih, ji nikakor ne ustrezajo. Zdaj lahko v Španiji uživate v brezskrbnem seksu s kondomi Mister Size. Z našimi 7 velikostmi kondomov in izjemno tanko debelino sten Mister Size boste imeli popoln občutek in boste lahko preprosto uživali v spolnem odnosu. Kondomi MISTER SIZE so izdelani iz visokokakovostnega naravnega gumijastega lateksa in izpolnjujejo vse standarde kakovosti medicinskega izdelka. Zaradi ustrezne velikosti zagotavljajo še večjo varnost, saj se nič ne zdrsne ali stisne. Prepričajte se sami!

Kupite kondome Mister Size v Španiji

Kondome Mister Size lahko že kupite v naslednjih trgovinah:

Kontakt za distributerje

Za Iberski polotok, tj. za Španijo in Portugalsko, imamo prodajnega partnerja neposredno za vas kot lokalnega distributerja. Če imate kakršna koli vprašanja, se obrnite neposredno na našega prodajnega partnerja ali na nas. Za trgovce smo pripravili tudi obsežno zbirko slik, informacij in marketinškega gradiva, ki je na voljo za neposreden prenos in jo najdete na našem območju za trgovce.

Naš distribucijski partner za Španijo in Portugalsko:

SAINT SUAL S.L.
Calle del Ecuador 12
28850 Torrejón de Ardoz, Madrid
Španija
+34 (0)917 42 03 13
www.saintsual.com

Mister Size
Več člankov

Pravilno natikanje kondoma - kako to narediti, da ne bo nadležno

Preberite zdaj

Prijateljstvo+, mešanje, odprto razmerje in poligamija - kaj je s sodobnimi modeli razmerij?

Preberite zdaj

Ne glede na to, kako velik ali majhen je - ljubim svoj penis

Preberite zdaj