Skip to main content

Italijanska spletna stran Mister Size na spletu

Tudi v Italiji lahko kondome Mister Size kupite v vedno več trgovinah, zato smo naši ponudbi zdaj dodali italijansko spletno stran. Vse informacije o naših kondomih in lokalnih virih dobave si zdaj lahko preberete v italijanščini: www.mistersize.it

Kondomi v Italiji

Italija s svojimi 60 milijoni prebivalcev pomeni kulturo, dobro hrano in veselje do življenja. Zdaj lahko uživate v čistem občutku kondomov v Italiji. Ker čevlji ne obstajajo samo v eni ali dveh velikostih, so vaši kondomi Mister Size na voljo v 7 različnih velikostih kondomov. Tako bo vaša velikost zagotovo vključena. Poleg večjega občutka med spolnim odnosom to zagotavlja tudi optimalno varnost pri uporabi kondomov; vaš kondom ne bo zdrsnil, če se prilega, in se ne bo stisnil. Tako deluje prijeten seks s kondomi MISTER SIZE!

Trgovine s kondomi Mister Size v Italiji

V Italiji lahko kondome Mister Size med drugim že kupite v naslednjih trgovinah:

Informacije za trgovce

Ste trgovec in želite razširiti svoj asortiman z našimi izdelki. Obrnite se na enega od naših trgovcev na debelo v Italiji ali pa se obrnite neposredno na nas prek naše strani za trgovce. Na njej boste našli tudi obsežno slikovno in trženjsko gradivo za neposreden prenos. Zdaj izberite kondome Mister Size in svojim strankam ponudite visokokakovosten izdelek, ki so ga stranke zelo dobro ocenile.

Mister Size
Več člankov

Dober seks ni nujno popoln

Preberite zdaj

Tabletke - res enake pravice med seksom?

Preberite zdaj

Kondomi in lubrikant: tako seks poteka kot po maslu

Preberite zdaj