Skip to main content

Stiskalo z razliko - naš Condom Sizer

Merilo je običajno natančno orodje, ki se uporablja v meroslovju in obrti za natančne meritve dolžin, premerov in debelin predmetov. Mnogi ljudje imajo merila, ki jih včasih imenujemo tudi merilne čeljusti, tudi doma v svoji osebni škatli z orodjem. Tehtnice so natančna orodja in zagotavljajo večjo natančnost kot številni drugi merilni instrumenti. Njihova uporaba je zelo preprosta, saj za merjenje premera na primer preprosto potisnete tehtnico okoli predmeta in preberete premer na skali.

Pri MISTER SIZE uporabljamo to preprosto in natančno načelo, da lahko tudi vi zelo enostavno in natančno izmerite velikost kondoma, zato smo razvili merilnik kondoma. Seveda naš merilnik kondoma nima ostrih robov, kot jih imajo nekatera merila, da zaščitimo vaš penis.

Naš pripomoček Condom Sizer lahko preprosto namestite okoli pokončnega penisa kot merilo in z njim izmerite premer na enak način kot z orodjem. Ker pa premer ni enak velikosti kondoma, ampak ga je treba najprej pretvoriti, smo oblikovali merilo tako, da prikazuje velikost kondoma. Zato preprosto izmerite in neposredno preberite velikost kondoma, ne da bi vam bilo treba preračunavati.

Kje lahko dobite merilnik za kondome?

Naš merilnik za kondome je na voljo v vedno več trgovinah, trenutno ga lahko naročite na primer tukaj:

Naš Condom Sizer je večnamenski

Poleg tega, da je njegov dejanski namen lažje določiti velikost kondoma, naš merilnik kondoma ponuja še nekaj drugih možnosti uporabe.

Zabavno darilo

Seveda lahko Condom Sizer uporabite ne le zase, temveč je tudi zabavno in nenavadno darilo, ki si ga boste zagotovo zapomnili, navsezadnje bi moral vsakdo poznati svojo velikost kondoma, da bi bil pri uporabi kondomov optimalno zaščiten.

Strgalo za led v sili

Naše merilo za led je izdelano iz trpežne plastike in lahko prenese marsikaj. Če torej nenadoma pride mraz in vaš avto zamrzne, lahko vaše strgalo za led spet manjka, kar se pogosto zgodi. Čeprav je morda nekoliko manjši, lahko v nujnih primerih uporabite tudi naše strgalo za kondome.

Za strganje rubelinov ali odstranjevanje nalepk

Ni nujno, da gre vedno za kovance, naš Condom Sizer lahko seveda uporabite tudi za strganje rubelinov. Za to je dovolj trpežen. Naša trpežna plastična kartica lahko pomaga tudi pri nalepkah, ki so nekoliko tesnejše. Enostavno položite rob na etiketo in pritisnite, da se etiketa sprosti.

Odpirač za steklenice

Zaradi svoje robustne zasnove lahko naše merilo za kalupe z nekaj vaje uporabljate tudi kot odpirač za steklenice. Preprosto poskusite, zagotovo ni popoln, vendar v nujnih primerih deluje.

Mister Size
Več člankov

Zgodba o MISTER SIZE - vizija popolne izkušnje s kondomom

Preberite zdaj

Določite pravo velikost kondoma v 4 preprostih korakih

Preberite zdaj

Ekipa Mister Size

Preberite zdaj