Skip to main content

Nasveti za poletni seks: 7 načinov za senzacionalen seks to poletje

Poletje je končno tu, z njim pa prihajajo sonce, poletna vročina in vroč poletni seks. Raziskave kažejo, da se v poletnih mesecih poveča naša spolna želja in običajno imamo več spolnih odnosov. Znanstveniki trdijo, da sonce poveča raven hormonov dobrega počutja dopamina in serotonina ter testosterona - zaradi tega se počutimo bolj srečni in pohotni.

Če se že počutiš vročega in prepotenega, morda ne razmišljaš o seksu, vendar te to ne sme ustaviti pri senzacionalnem seksu. Čeprav vreme ni edina stvar, zaradi katere se nam dvigne temperatura, vam predstavljamo 7 nasvetov za poletni seks, ki vam bodo pomagali uživati v senzacionalnem seksu to poletje.

Nasvet za poletni seks 1: Poskusite seks pod prho.

Seks pod tušem je odličen način, da se ohladite (ali ogrejete), ko je vreme izjemno vroče. Nič čudnega, da je seks pod tušem eden naših najljubših, saj lahko spolno izkušnjo obogatite s številnimi različnimi občutki. Ne glede na to, ali raje pustita, da voda teče po hrbtu, povečata čutne dotike, ko se umivata, uporabljata glavo tuša za medsebojno stimulacijo ali začneta predigro pod tušem, preden jo kasneje dokončata v spalnici, je seks pod tušem na vrhu našega seznama možnosti za senzacionalen poletni seks.

Nasvet za poletni seks 2: Ohladite se s kockami ledu

Če med oralnim seksom še niste uporabili ledenih kock, ste zamudili prav poseben trik. Ne le, da se ledene kocke v ustih počasi topijo in vam pomagajo, da se ohladite, ampak hladen občutek ledene kocke v kombinaciji s toploto vaših ust in ustnic poveča užitek partnerjevih genitalij. Lahko tudi vzamete kocko ledu in jo podrgnete po erogenih conah, kot sta notranja stran stegen ali vrat, za vrhunsko predigro. Če želite narediti še korak dlje, lahko uporabite tudi prevezo za oči, da povečate vzburjenje z ledenimi kockami. Zato naslednjič, ko boste začutili, da se temperatura dviguje, zgrabite nekaj ledenih kock in partnerju povzročite gosjo kožico.

Nasvet za poletni seks 3: Ohladite svoje spolne igrače

Še eden od naših najljubših načinov ohlajanja med vročinskim valom je, da napolnite posodo z ledeno mrzlo vodo (lahko dodate tudi nekaj ledenih kock) in pustite svojo stekleno ali kovinsko spolno igračko, da se nekaj časa ohlaja. Lahko jo tudi za približno 10 minut postavite v hladilnik, da se ohladi, preden jo uporabite. Hladnost spolne igračke ob prodiranju v partnerja (ali sebe) bo poskrbela za vznemirljive občutke in mravljinčav orgazem.

Nasvet za poletni seks 4: Uporabite hladno hrano.

Vzemite svoj najljubši sladoled ali ohlajeno stepeno smetano in jo namažite na partnerjevo telo. Ko hladen občutek zadene vaše telo, lahko partnerju omogočite zadovoljujoč občutek, lahko mu dovolite, da občuti toploto vašega diha, medtem ko ga poljubljate in oblizujete. Ženske pazite, da sladoleda ali stepene smetane ne dajete v bližino nožnice, saj lahko sladkor povzroči okužbe s kvasovkami, to pa ni zabavno za nikogar.

Nasvet za poletni seks 5: Bodite ustvarjalni

Misijonarski položaj se na vroč poletni dan morda zdi nekoliko preveč "vroč in prepoten" - če sta dve telesi drug na drugem, se ustvarja le še več telesne toplote. Zato je morda čas, da preizkusite nove položaje, ki vključujejo manj telesnega stika. Obrnjena kavbojka (kjer ženska leži na vrhu, vendar je obrnjena proti partnerjevim stopalom) in pasji slog (kjer se eden od partnerjev nagne naprej, drugi pa ga vzame od zadaj) sta lahko dva alternativna položaja, ki bi ju morali preizkusiti to poletje.

Nasvet za poletni seks 6: Začutite hladen vetrič

Morda se sliši preprosto, vendar je v občutku hladnega vetra na koži, ko ste vzburjeni, nekaj zadovoljujočega. Kaj je lahko boljšega kot ohladitev med seksom v vročini? Ne glede na to, ali imate velik vrt ali si lahko privoščite osamljen kotiček na prostem, boste ugotovili, da hladen zrak izboljša spolno izkušnjo. Če ne morete seksati na prostem, lahko namesto tega odprete okno in vnesete svež zrak v notranjost.

Nasvet za poletni seks 7: Uporabljajte kondome

Če načrtujete poletno romanco, vas morda mika, da bi opustili kondome in se na zmenek odpravili brez kondoma, vendar soočanje s spolno prenosljivo okužbo ali tveganjem nosečnosti zagotovo ni način, na katerega bi si želeli, da se vaše poletje konča. Z našimi izjemno tankimi kondomi in popolno velikostjo boste imeli občutek, kot da ne nosite skoraj nobenega kondoma, vendar z dodatnim bonusom brez neprijetnih presenečenj.

Kupite kondome zdaj

Mister Size
Več člankov

Dober seks ni nujno popoln

Preberite zdaj

Tabletke - res enake pravice med seksom?

Preberite zdaj

Kondomi in lubrikant: tako seks poteka kot po maslu

Preberite zdaj