Skip to main content

Kondom v 12 najbolj priljubljenih drugih jezikih

Poletne počitnice lahko pridejo, z našim seznamom ste popolnoma pripravljeni na vsak vroč flirt tudi na počitnicah.

Vaše počitnice lahko pridejo!

Poletje je vedno priljubljen čas za potovanja. Vroče temperature vas ne spravijo le v dobro voljo, temveč prispevajo tudi k počitniškemu flirtu ali dvema. Da se vam v ključnem trenutku ne bi zapletel jezik in da bi lahko razmišljali o varnosti, tudi ko je v senci več kot 30 stopinj, smo za vas prevedli besedo kondom v 12 najpomembnejših jezikov:

  1. Francosko - préservatif: V jeziku, ki sledi ljubezni, morate biti seveda vedno pripravljeni na vse možnosti, ne glede na to, ali se odpravljate na počitnice v notranjost države, v Sredozemlje ali na atlantsko obalo!
  2. Španščina - condón: V nočnem življenju na Majorki ali na plaži v Barceloni morate imeti s seboj kondome ali pa jih lahko kupite v Španiji, ko postane vroče.
  3. Grško - προφυλακτικό (profylaktikó): Če želite biti na grških počitnicah najbolje pripravljeni na vse, se morate seznaniti s to besedo. Potem nič ne bo oviralo počitniškega flirta pod grškim soncem!
  4. Hrvaško - kondom: Hrvaški Jadran je fantastično lep in počitniško poznanstvo je hitro narejeno! Zato se hitro naučite pravega besedišča!
  5. Švedsko - kondom: Številčno število je "kondomer". Zato si besedišča ni težko zapomniti niti na skandinavskih počitnicah.
  6. Danski - kondom: Tudi na severu je lahko vroče in tudi tega besedišča si ni težko zapomniti!
  7. Nizozemščina - condoom: Na Nizozemskem so včasih celo posebne trgovine, ki so specializirane za kondome, zato zdaj nič ne stoji na poti, da bi kupili kondome.
  8. Tajščina - ถุงยาง (T̄hung yāng): Tudi v tropskem podnebju mora biti varnost vedno na prvem mestu, zato lahko poleg lokalnega nakupa kondomov s seboj seveda vzamete tudi svoje primerne kondome, ko ste na poti!
  9. Turščina - prezervatif: Vroča pustolovščina na Bosporju ali v Sredozemskem morju? Vaše znanje tujega jezika vas ne bo oviralo!
  10. Madžarsko - Óvszer: Na počitnicah lahko uživate tudi ob Blatnem jezeru, in če vam zmanjka kondomov, jih lahko kupite več.
  11. Bolgarščina - презерватив (prezervativ): Črno morje je vroča točka! Vendar svoje varnosti ne smete zanemariti.
  12. Angleščina - Condom: angleščina je razumljiva v številnih delih sveta. Zato si lahko s "Condom" pomagate skoraj povsod.

Če želite kondome Mister Size kupiti v državi, v kateri dopustujete, lahko ustrezne trgovine najdete na straneh posameznih držav. Na žalost kondomi Mister Size niso vedno na voljo na lokalni ravni, zato, če želite biti na varni strani, s seboj na počitnice vzemite paket kondomov.

Mister Size
Več člankov

Pravilno natikanje kondoma - kako to narediti, da ne bo nadležno

Preberite zdaj

Prijateljstvo+, mešanje, odprto razmerje in poligamija - kaj je s sodobnimi modeli razmerij?

Preberite zdaj

Ne glede na to, kako velik ali majhen je - ljubim svoj penis

Preberite zdaj