Skip to main content

Kaj se zgodi, če si napačne velikosti: 12 smešnih zgodb o Božičku

Kaj se zgodi, če imate napačno velikost? V 12 smešnih zgodbah Božička izveste, zakaj lahko napačna velikost povzroči kaos in nelagodje ter zakaj je kondom Mister Size res najboljše darilo, ki ga lahko dobite ta božič.

Prva božična zgodba

Povedal vam bom zgodbo: pred nekaj stoletji je eden od mojih škratov, imenovan Marija, razbil svoje čevlje z zvitimi prsti in pozabil dobiti nadomestni par. Ker ni imela časa, da bi jih popravila, je morala nositi star velik par, ki ga je našla zakopanega v delavnici. V te velike zelene copate je obula svoje majhne noge in ves dan hodila naokrog v neudobnih čevljih ter se spotikala na vsakem koraku. Kljub njenemu trudu uboga Marija ni bila zadovoljna z nobenim od opravil, ki jih je želela opraviti tisti dan. Od tistega dne Mary vedno poskrbi, da nosi čevlje prave velikosti, in s seboj nosi rezervni par.... za vsak primer, če se zlomijo.

Druga božična zgodba

Nekoč sem prišel v čudovito hišico s slamo v majhni vasici v južni Angliji. Ko sem prišel do vznožja zasneženega dimnika, sem nad kaminom zagledal obešeni otroški nogavici. Eden od otrok je obesil rdečo nogavico, ki je bila veliko prevelika, tako da je visela nizko pod dimnikom - v upanju na več daril, sem si mislil. Ko pa sem šel vzeti darilo iz rdeče božične vreče, sem se obrnil in videl, da je dolga rdeča nogavica zagorela! Uspelo mi je pogasiti ogenj, a kdo ve, kaj bi se lahko zgodilo, če me ne bi bilo tam? Od tistega dne naprej poskušam ljudi opozarjati, naj obešajo nogavice prave velikosti, da bi se izognili neprijetnim presenečenjem, ki jih lahko povzroči predolga nogavica.

Tretja božična zgodba

Prejšnji božič so škrati pripravili toliko daril, da sem moral skrbeti, kako jih bom vse dostavil. Da bi prihranil čas, sem pomislil, da bi lahko vsa darila spravil v svojo srednje veliko rumeno torbo, ki je že ležala pripravljena. To je bilo težko delo, zato sem stokal in se trudil, da bi v vrečo nabil vedno več daril. Mislil sem, da mi je uspelo, in bil sem zadovoljen sam s seboj, dokler nisem začel raznašati daril in se je vreča raztrgala.... in darila so se raztresla vsepovsod. Danes se vedno prepričam, da so mi škrati dali pravo velikost vreče.

Četrta božična zgodba

Nekoč sem se na božični večer ravno odpravljal iz delavnice. Darila so bila na saneh, severni jeleni so se najedli in posipali s čarobnim vila prahom, jaz pa sem si oblekel svojo veliko rdečo obleko. Sedel sem na svojem sedežu, v roki sem držal vajeti in bil že pripravljen oditi, ko sem za seboj zaslišal glasen pok. Obrnil sem se in opazil, da je v mojih saneh velika luknja. V trenutku so bili škrati pri roki in pripeljali naše nadomestne sani - vsa darila so bila ponovno naložena, severni jeleni so bili pripeti na nove sani - vendar smo opazili veliko težavo. Sani so bile premajhne za veliko količino daril, vreča je vedno znova zdrsnila s sani. Takrat sem spoznal, kako pomembne so moje sani popolne velikosti, in nikoli več si nisem mogel predstavljati, da bi uporabil sani napačne velikosti.

Peta božična zgodba

Ko sem nameraval pristati na strehi stare viktorijanske hiše, sem pogledal navzdol in zagledal moškega, ki je sam sedel za jedilno mizo z nožem in vilicami v roki - pripravljen je bil jesti božično večerjo. Ko sem pogledal bližje, sem opazil, da je božični klobuk, ki ga je pred kratkim dobil in si ga je zdaj nadel na glavo, prevelik in mu je zdrsnil čez oči ter mu preprečil, da bi jedel hrano. Oh, kako sem užival! Poskušal je pojesti božično večerjo z zavezanimi očmi. Ho Ho Ho Ho!

Šesta božična zgodba

Ste že slišali, kako sem nekoč obtičal v dimniku? Pojedla sem preveč slastnih sladkarij in moj veliki okrogli trebuh je bil prevelik, da bi ga spravil skozi dimnik - zdelo se mi je, da bom počila. Moja brada je bila črna, povsod sem imel saje in tudi v nosu me je zeblo. Od tistega trenutka se vedno spomnim, da je grozno neprijetno iti skozi dimnik z napačno velikostjo - nič drugače kot nositi kondom z napačno velikostjo.

Sedma božična zgodba

Ali sem vam že kdaj pripovedoval o dogodku, ko sem bil v veleblagovnici? Moja pomočnica je poklicala bolniško in prosili so me, naj jo nadomeščam. Trgovina je bila lepo osvetljena z utripajočimi božičnimi lučkami in vsi so bili zelo veseli in razigrani, otroci pa so mi sedeli v naročju in mi pripovedovali, kaj si želijo za božič. Ko mi je oče posadil otroka v naročje, sem dvignila pogled in opazila, da je njegov zeleni božični pulover veliko premajhen, tako da se mu je kazal trebuh - videti je bil strašno tesen. Hihitala sem se sama sebi, stresla svoj veliki okrogli trebuh in vprašala otroka, ali naj njegovemu očetu pošljem božični pulover, ki bi mu dejansko pristajal? Upam, da je to edina stvar, ki se ta božič ne prilega! Ho Ho Ho Ho.

Osma božična zgodba

Nekega božiča smo s škrati v delavnici zavijali preostala božična darila, da bi jih dostavili naslednji dan, ko smo nenadoma zaslišali, da je eden od škratov začel razočarano kričati. Ko sva stekla pogledat, kaj se dogaja, sva na mizi zagledala kvadratno škatlo z zelo majhnim kosom zavijalnega papirja - škratov zavijalni papir je bil veliko premajhen. Svojega darila ni pravilno izmeril in ga je poskušal zaviti z majhnim papirjem. Škratu sem rekel, naj vedno izmeri, preden zavije darilo, da se bo popolnoma prilegalo.

Deveta božična zgodba

Za božič sem bil nekoč priča, kako je družina skušala v premajhno pečico stlačiti purana, ki je bil po njihovem mnenju idealne velikosti. Mislili so, da jim bo uspelo, in so potiskali in stiskali purana v pečico - toda ali se je prilegel? Vrata so se lahko zaprla, vendar je bil puran tako stisnjen, da se ni mogel pravilno speči, sokovi so iztekli in božična večerja je bila uničena. Nauk zgodbe? Vedno imejte pripravljeno pečico prave velikosti.

Deseta božična zgodba

Nekoč sem bil priča zelo neumni napaki pri okraševanju božičnega drevesca. Neka družina je kupila srednje veliko božično drevo in ga začela okraševati. Ko so iz škatle vzeli pravljične lučke in jih začeli ovijati okoli drevesa, so kmalu ugotovili, da niso izmerili prave dolžine, zato so jih lahko ovijali le okoli vrha drevesa in - glej, glej - niso jih mogli niti priključiti v vtičnico, ker je bila vrvica prekratka! Bilo mi je tako hudo, da sem jim poslal lučke prave velikosti z nasvetom, da je treba pred nakupom vedno izmeriti.

Enajsta božična zgodba

Se spomnite zgodbe o moškem, ki je šel v veleblagovnico v majhnem božičnem puloverju, ki mu ni pristajal? No, naslednje leto je ta isti moški prišel še enkrat - in s seboj pripeljal svojega otroka. Kupil je nov božični pulover, vendar je bil ta videti slabši od tistega, ki ga je nosil lani - bil je dve velikosti prevelik in povsod je visela tkanina. Ubogi možakar je pred nakupom le ugibal o pravi velikosti, zato se mu noben pulover ni dobro prilegal. Šla sem z njim na oddelek z božičnimi puloverji in se prepričala, da so mu določili velikost in da je kupil pravo velikost - če ne meriš, kako naj veš, katera velikost je prava?

Dvanajsta božična zgodba

Pred davnimi časi so mojo ženo prosili, naj pripravi božični govor o praznikih na Severnem tečaju. Za to priložnost si je spletla par rdeče-belih nogavic, da bi ji bilo toplo in udobno. Toda med govorom so ji nogavice zdrsnile navzdol, zato jih je morala vedno znova potegniti navzgor. Moja žena je bila v veliki zadregi - pletla jih je eno velikost prevelike. Takrat je ugotovila, da ni nič hujšega kot nositi napačno velikost, zato vedno dvakrat preveri, ali se nogavice popolnoma prilegajo, ko si plete nove.

V dvanajstih božičnih zgodbah ste lahko videli, kaj se zgodi, če imate napačno velikost. Naj vam razkrijemo skrivnost, ki se vam bo zdela kot božično darilo: S kondomom Mister Size vam ne bo več treba skrbeti, da bi nosili premajhen kondom, ki bi lahko vsak trenutek počil, ali prevelik kondom, ki vas ne bi v celoti zaščitil, ker bi lahko kadarkoli zdrsnil. S sedmimi različnimi velikostmi je velikost zares primerna za vsakogar. Kondom, ki se prilega in je popolne velikosti, je resnično darilo za vsakogar!

Poiščite svojo popolno velikost kondoma zdaj

V naši trgovini odkrijte različne velikosti kondomov, ki so na voljo zdaj:

Premaknite se neposredno v trgovino.

Mister Size
Več člankov

Dober seks ni nujno popoln

Preberite zdaj

Tabletke - res enake pravice med seksom?

Preberite zdaj

Kondomi in lubrikant: tako seks poteka kot po maslu

Preberite zdaj