Skip to main content

12 najboljših erotičnih novoletnih resolucij

S temi 12 idejami lahko v naslednjih 12 mesecih spodbudite svoje spolno življenje. Izberite le eno idejo na mesec!

Tukaj je naših 12 najboljših seksi novoletnih odločitev za več zabave v postelji:

  1. Več dobrega jutranjega seksa: Kaj je po sproščujoči noči najboljši način za začetek novega dne? Prav - malo ljubljenja, preden vstanete. Tako boste poskrbeli, da se bo letos veliko več dni začelo spodbudno!
  2. Redno seksajte pred spanjem: Orgazem pred spanjem poskrbi za dober spanec, pa tudi za popoln zaključek dneva! Ne le, da bi se morali držati te odločitve, če želite v novem letu bolje spati, ampak bo to prineslo tudi več itimnosti v vajino razmerje.
  3. Končno poskusite s pravimi kondomi: S pravim kondomom je skoraj tako, kot da bi bil brez njega, veliko bolj čutite partnerja in vam ni treba skrbeti, da bo kondom zdrsnil.
  4. Več poljubov: Intimnost se ne začne le v spalnici - vzemite si več časa za divje poljubljanje. Morda se bo to razvilo v nekaj več.
  5. Nič več izgovorov: Klasični izgovori so pogosto: "Preveč sem jedel!", "Prebolela me je glava!" ali "Danes sem imel preveč stresa v službi! - Verjetno ste to že izkusili sami: ko gre za izogibanje seksu, ljudje radi najdejo izgovor. Vendar so ti izgovori pogosto zgolj bedni. Letos jim naredite konec! Več se ukvarjajte s svojim partnerjem in veliko pogosteje skupaj uživajte v najlepši sekundarni zadevi na svetu.
  6. Preizkusite več novih stvari: Kaj pa na primer posebna igrača ali eksperimentiranje s Kamasutro? Tudi lubrikant ali masaža lahko popestrita vajino ljubezensko življenje. Dokaz za to, da je puding pravi, je v tem, da ga poješ - bodi drzen!
  7. Več objemanja: Uživajte v veliko bolj intimnem druženju s partnerjem - prevzemite pobudo! To lahko vajinemu razmerju da veliko več zagona. Če si želite več bližine, vam ni treba biti vedno goli. Lepo je tudi, če se s partnerjem med gledanjem prijetnega filma stiskata na kavču.
  8. Več ljubezni do sebe: Poskrbite, da vaše potrebe ne bodo zanemarjene. Vsak orgazem je dober za vaše počutje, zato si ta užitek privoščite pogosteje - sami ali v paru!
  9. Več komplimentov: prijazna beseda nikoli ne škodi in vam lahko pomaga povrniti zagon v vašem odnosu. Samo enkrat na dan namenite partnerju kompliment - splačalo se vam bo!
  10. Naučite se razgibavati: le redko kateri seznam novoletnih sklepov ne vsebuje točke "več telovaditi". V tem primeru se lahko naučite plesa ob drogu in tako združite šport in erotiko. Poleg izboljšane telesne pripravljenosti boste poskrbeli tudi za večjo raznolikost v spalnici.
  11. Romantična hrana: Ali ste že kdaj pripravili okusen obrok za svojega partnerja kot presenečenje? Za romantični obrok ni treba imeti priložnosti, preprosto presenetite partnerja z večerjo ob svečah.
  12. Očistitegarderobo: K erotičnosti vajinega razmerja prispevajo tudi oblačila, zato je čas, da se zares lotite pregleda, pospravite stare ljubezenske ubijalce in se založite z novim spodnjim perilom. Če se vam zdi, da ste privlačni, boste to tudi izžarevali.

Več športa, manj kajenja, bolj zdrava prehrana ...

Šport in bolj zdravo življenje sta verjetno klasika, ko gre za dobre odločitve za novo leto. In verjetno ste jih že poskušali uresničiti v praksi. Toda, roko na srce - kako pogosto ste se jih zares držali? Večinoma ne mine niti mesec dni, preden so dobre odločitve spet zavržene. Vaša hrana je spet takšna, kot je bila prej, vi pa ste se že odpovedali športu. Morda vaše novoletne odločitve niso bile dovolj privlačne, da bi se jih držali. Morda vam je katera od naših idej res všeč in se je boste manj težko držali. Če se odločite, da boste spodbudili svoje spolno življenje, boste povečali svoje možnosti za vznemirljivo obdobje, polno erotičnih dogodivščin.

Če imate še kakšne druge odlične ideje, se lahko obrnete na nas. Kot vedno bodite varni in ne pozabite na kondome.

Mister Size
Več člankov

Pravilno natikanje kondoma - kako to narediti, da ne bo nadležno

Preberite zdaj

Prijateljstvo+, mešanje, odprto razmerje in poligamija - kaj je s sodobnimi modeli razmerij?

Preberite zdaj

Ne glede na to, kako velik ali majhen je - ljubim svoj penis

Preberite zdaj