Skip to main content

"Zahvaljujoč Misterju Sizeu sem končno pridobila samozavest, ki sem jo potrebovala v postelji. Hvala Mister Size." - Fabio M. -29 let, Berlin

Spletna trgovina

Bi radi končno preizkusili MISTER SIZE ali pa morate po nekaj res dobrih urah dopolniti zaloge kondomov? Potem naročite neposredno prek spleta v naši partnerski trgovini. Kmalu boste popolnoma pripravljeni, da se brez skrbi prepustite naslednjemu čudovitemu ljubljenju.

V veliki primerjavi kondomov na Stern.de marca 2023 so kondomi Mister Size na prvem mestu z oceno 1,2.

Izdelki

Še vedno iščete svojo velikost?

Z našim merilnim trakom, ki je takoj na voljo, zdaj določite svojo velikost kondoma!

Prenesite merilni trak

Naši testni paketi za preizkuševalce izdelkov

Razvili smo tri različice naših testnih paketov s tremi paketi, s katerimi lahko preprosto določite velikost svojega kondoma - Slim za ožji penis, Medium za povprečno širok penis in Wide za vse moške s posebej širokim penisom. Trije testni kompleti MISTER SIZE so na voljo le v izbranih trgovinah:

Več izdelkov Mister Size

Mister Size Bio Gleitgel

MISTER SIZE organski lubrikantni gel

Odkrijte zdaj - Organski lubrikantni gel na vodni osnovi Mister Size se popolnoma prilega kondomu, tako kot se kondom prilega vam.

MISTER SIZE Supplement for active men

Odkrijte dodatek MISTER SIZE za aktivne moške. Prehransko dopolnilo z L-argininom, L-citrulinom, cinkom, maco in taurinom.

Werbekondome in verschiedenen individuellen Designs

Promocijski kondomi z lastnim dizajnom kot darilo

Mister Size je zdaj na voljo tudi v obliki promocijskih kondomov. Za stranke B2B so kondomi izjemna, nenavadna promocijska darila z visoko pomnilniško vrednostjo, zasebnim strankam pa lahko koristijo tudi z nenavadno idejo za darilo v individualnem…

Prihranite denar pri spletnem nakupu kondomov - s promocijami in večjimi naročili.

Najbolje je, da redno preverjate naše akcije, saj poleg tekmovanj in dogodkov tu in tam potekajo tudi ugodne akcije s popusti. Tako lahko sklenete ugodno kupčijo ali dve in si zagotovite priročno zalogo za naslednjih nekaj tednov ali mesecev.

Tudi večja naročila se splača oddati, saj lahko z našimi vrednostnimi paketi prihranite še nekaj več. In če zagotovo veste, kakšna je vaša velikost kondomov, vam nič ne preprečuje, da bi si pripravili zaloge za prihodnost.